2/10/19

3ος ΔΡΟΜΟΣ 9 ΜΟΥΣΩΝ- ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΓ. ΑΝΝΑ-ΔΕΛΦΟΙ 59 ΧΛΜ.

3ος ΔΡΟΜΟΣ 9 ΜΟΥΣΩΝ- ΟΥΡΑΝΙΑ  ΑΓ. ΑΝΝΑ-ΔΕΛΦΟΙ 59 ΧΛΜ.
                                               9  ΜΑΪΟΥ 2020


    Ο Ελληνικός όμιλος τριάθλου και αθλημάτων μεγάλης διάρκειας “  Ο Ευχίδας” με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει  την διεξαγωγή του 3ου  δρόμου 9 Μουσών- Ουρανία ιστορικού  θεματικού αγώνα υπεραπόστασης.


  Ο Δρόμος 9 Μουσών , είναι ένας θεματικός αγώνας , συνδεδεμένος με την ιστορία και την μυθολόγία μας, όπως συνηθίζουμε. Τον οναμάζουμε δρόμο 9 Μουσών, διότι ένα μεγάλο μέρος του διασχίζει τον Ελικώνα , ο οποίος ως γνωστό ήταν ο τόπος κατοικίας των Μουσών.
Κάθε χρόνο είναι αφιερωμένος σε μια διαφορετική Μούσα, η οποία απεικονίζεται στο μοναδικό μετάλλιο της κάθε χρονιάς, δημιουργώντας έτσι μια πολύ ξεχωριστή συλλογή για 'όσους συμμετέχουν.Το 2018 ήταν αφιερωμένος στην Μούσα της Ιστορίας Κλειώ, το 2019 στην Μούσα του Έρωτα Ερατώ και το 2020 είναι αφιερωμένος στην Μούσα της αστρονομίας Ουρανία.
    Ο 3ος Δρόμος 9 Μουσών- Ουρανία , τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, την αιγίδα και στήριξη των Δήμων Θηβαίων, Λιβαδειάς, Διστόμου-Αράχοβας-Αντίνυρας, Δελφών καθώς επίσης και την εθελοντική προσφορά και  ενεργή στήριξη των αδελφών συλλόγων Τελμησσός Ν. Μάκρης, ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς, ΣΔΥΜ Θήβας, Ορειβατικός Κυριακίου, ΣΟΧ Αράχωβας, Πολιτιστικός σύλλογος Αράχοβας και πλήθος εθελοντών κατάμήκος της διαδρομής.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ:  59  ΧΛΜ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ:  θα δοθεί το Σάββατο στις 9 Μαίου 2020 στην Αγ. Άννα ( Ελικώνας) και ώρα 08.00
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : θα γίνει στους Δελφούς
ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ : 9 ώρες
Κριτήρια, Δηλώσεις συμμετοχής, πρόγραμμα, παράλληλες εκδηλώσεις και γενικά όλες τις λεπτομέρειες , μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα του αγώνα www.euchidiosathlos.gr                Σας  περιμένουμε όλους με χαρά !! Για να συνεχίσετε την μοναδική συλλογή σας όσοι την έχετε ήδη ξεκινήσει και για να την αρχίσετε, όσοι θα έρθετε για πρώτη φορά!
Καλές προπονήσεις, καλούς αγώνες, καλή προετοιμασία!!

                                  Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ