3/8/20

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 1-2/08/2020

Ο μήνας Αύγουστος ξεκίνησε με αρκετούς αγώνες, κάτι το οποίο έχει λείψει από τους περισσότερους δρομείς και αθλούμενους.
Έτσι αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να αγωνιστούν σε κάποιο αγώνα αλλά και να ανταμώσουν με φίλους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου 8 χλμ στη λίμνη Πλαστήρα. Στο συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Θώμος Νίκος, ο οποίος την επόμενη μέρα, στην ίδια περιοχή έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς στον κολυμβητικό διάπλου της λίμνης.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά ο αγώνας υπεραπόστασης 'Στα χνάρια των Ηρώων'. Η απόσταση του αγώνα ήταν 102 χλμ και οι συμμετέχοντες μπορούσαν να καλύψουν την απόσταση είτε ατομικά είτε ομαδικά. Για 3η χρονιά αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος στον αγώνα. Συγκεκριμένα στα 102 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Φώτης Θωμάς. Στην σκυτάλη 4χ25,5 έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλήτριες του Συλλόγου Γιαννούλη Μαρία, Παμπέρη Ζίνα, Γιαννούλη Μιχαέλα και Γιαννούλη Ιωάννα.
Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε τον άθλο του Κόντη Νίκου, ο οποίος ξεκίνησε από Σπάρτη και διανύοντας μια μοναχική διαδρομή 371 χλμ τερμάτισε στις Θερμοπύλες, μαζί με το Σπυρόπουλο Σπύρο, ταυτόχρονα με τους αθλητές των 102 χλμ.
Επίσης, το Σάββατο, 1 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε και ο 5ος Καραμάνειος Ορεινός Αγώνας. Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΔΥ Βόλου και οι διαδρομές ήταν 2. Η μεγάλη διαδρομή 16,2 χλμ και η μικρή διαδρομή 4,5 χλμ. Στον αγώνα των 16,2 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Βαγιούλης Γεώργιος, Γεροδήμου Όλγα, Καραγκούνης Χαρίλαος, Βελιούλη Αλεξάνδρα, Μεταξάς Άγγελος, Σφακιανός Νίκος και Καραμάνου Ελένη.
Την Κυριακή 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο ορεινός αγώνας Σαρανταπόρου. Και φέτος αρκετοί αθλητές του Συλλόγου έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα, έναν αγώνα που από την πρώτη χρονιά ο Σύλλογός μας αγκάλιασε. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γκουτζουρέλας Νίκος, Τρέμμας Γιώργος (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Κρίκου Σοφία (3η στην ηλικιακή της κατηγορία), Γκουντούρας Νικόλαος, Μάρκου Θεόδωρος.
Συμμετοχές αθλητών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έιχαμε και στον ορεινό αγώνα 6 Peaks που έγινε στο Φαλακρό Δράμας. Συνολική απόσταση του αγώνα ήταν 25,4 χλμ. Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι Μελέτης Παναγιώτης, Καραγιαννίδης Χρήστος και Μπούρικας Παναγιώτης.
Ενώ, ο Τσάκος Κώστας, συμμετείχε σε ένα ακόμα virtual run, το VIRTUAL IKARIA RUN, συνολικής απόστασης 10 χλμ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους.