7/8/20

Ευχαριστήριο 5ου Καραμάνειου Ορεινού Αγώνα

 Ευχαριστήριο


Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Καραμάνειου Ορεινού Αγώνα Χανίων Πηλίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε από οποιοδήποτε πόστο στον 5ο Καραμάνειο, και συμβάλλατε στην τεράστια επιτυχία του.

Στη δυσκολότερη εποχή για διεξαγωγή οποιασδήποτε διοργάνωσης, πετύχαμε με προγραμματισμό μόλις ενάμισυ μήνα να κάνουμε χάρη στη συμβολή όλων σας τον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλία μετά την υπό όρους άρση των περιοριστικών μέτρων, και μάλιστα χωρίς τη συμμετοχή φορέων, και με το πλέον χαμηλό ποσό συμμετοχής.

Ευχαριστούμε τους δρομείς, τις οικογένειες, τα παιδιά, τους συνοδούς, τους αθλητές υψηλού επιπέδου, τους αρχάριους, τους συλλόγους.

Ευχαριστούμε τον συνδιοργανωτή Φυσιολατρικό Όμιλο Πάνα.

Ευχαριστούμε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας, τους εθελοντές, όλους όσοι συμμετείχαν στα διαδοχικά test events, τους φωτογράφους, τους γιατρούς.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές ΕΨΑ, νερό ΣΕΛΙ, Anthema bio products, Great, RunningNews.gr, Best Race, Aspirina, Φιλομήλα.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Καλαντζή και την ομάδα του που επί ένα μήνα χάραξαν, καθάρισαν και σηματοδότησαν τις διαδρομές με σημάδια που αφαιρέθηκαν την επόμενη ημέρα.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας ακόμη και από άλλες πόλεις, που προσφέρθηκαν να μην τρέξουν προκειμένου να βοηθήσουν τη διοργάνωση. Όπως και όσους έφεραν συγγενείς ή φίλους για να βοηθήσουν, κάτι που ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι είναι καλό να κάνει κάθε μέλος του συλλόγου μας που τρέχει στους αγώνες.

Ευχαριστούμε τους νέους δρομείς μας που έκαναν τον πρώτο τους αγώνα trail ξεκινώντας από τις πεζοπορίες.

Ευχαριστούμε τους δρομείς που ανέδειξαν το ευ αγωνίζεσθαι στην περίπτωση που χρειάστηκε. Τον δρομέα που επικοινώνησε από άλλη πόλη για να επιστρέψει το 2ο μετάλλιο που πήρε από λάθος, αν και δεν χρειαζόταν.

Για να χαριτολογήσουμε, το μόνο που δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε, είναι μία ομαδική φωτογραφία. Επιφυλασσόμαστε για τον αγώνα του 2021 του οποίου σύντομα θα ορίσουμε την ημερομηνία, όπου ελπίζουμε τα μέτρα θα έχουν λήξει ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί.

Μέχρι τότε, σας περιμένουμε και στις επόμενες διοργανώσεις μας, με αυτή που ακολουθεί όσον αφορά την δράση των trail, το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival στις 20 Σεπτεμβρίου