31/1/14

Προκήρυξη 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου "Nafplio Marathon"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου
“Nafplio Marathon”

23/03/14 

Αγώνες: Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου Δρόμου, 
5 Χλμ και Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 Χλμ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων - σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ  προσκαλεί  και διοργανώνει:

Την 1η Αθλητική Διοργάνωση
«Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon»
την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.

Οι Αγώνες σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν: Μαραθώνιο - Ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνα 5 χλμ. (δυναμικό βάδισμα) και για μαθητές Γυμνασίων και αγώνα κοινωνικής προσφοράς 2,5 χλμ, και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Όλες οι διοργανώσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. 1.    Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων

                   Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

  1. 2.    Αφετηρία - Τερματισμός

Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Πλατεία Καποδίστρια. 

  1. 3.    Στοιχεία Αγώνων: 

3.1 Μαραθώνιος: Ώρα Εκκίνησης: 09:00

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου περιλαμβάνει 2 γύρους (Loop) στη διαδρομή του ΗμιΜαραθωνίου Δρόμου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση, Παραλιακή οδός Μιαούλη, Ναυπλίου-Ν. Κίου, Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Λεωφόρος Ασκληπιού, Επαρχιακή οδός Ναυπλίου - Κορίνθου
Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site  της διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr
Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Όθωνος.
Συμπληρώνουν την πρώτη από τις δυο στροφές της Μαραθώνιας διαδρομής.  Με την 2η επανάληψη της παραπάνω περιγραφής και τη συμπλήρωση και του 2ου γύρου (Loop) ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού, για δεύτερη φορά Τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Δημαρχείου.

3.2 ΗμιΜάραθώνιος Δρόμος: Ώρα Εκκίνησης: 09:00

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Δρόμου περιλαμβάνει 1 γύρο (Loop) στη διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση, Παραλιακή οδός Μιαούλη, Ναυπλίου – Ν. Κίου, Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Λεωφόρος Ασκληπιού, Επαρχιακή οδός Ναυπλίου - Κορίνθου.
Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Όθωνος.
Με την συμπλήρωση του  1ου γύρου (Loop) ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού, Τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Δημαρχείου.
Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr

3.3 Αγώνας Δρόμου 5 Xλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 10:30

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή των 5 Χλμ περιλαμβάνει τις οδούς: Ανδρέα Συγγρού (εκκίνηση), Παραλιακή οδός Μιαούλη, Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Ασκληπιού (μέχρι το Στρατόπεδο), Αναστροφή, Ασκληπιού, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού και Τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Δημαρχείου.
Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Όθωνος.
Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr

3.4 Αγώνας Δρόμου  Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 Χλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 11:30

Περιγραφή της Διαδρομής: Η διαδρομή των 2,5 Χλμ περιλαμβάνει τις οδούς: Ανδρέα Συγγρού (εκκίνηση), Παραλιακή οδός Μιαούλη, Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού και Τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Δημαρχείου
Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Όθωνος.

Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr
     

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο ή στον ΗμιΜαραθώνιο Δρόμο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ για να συμμετάσχει στον Αγώνα Δρόμου των 5χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.
Στον  αγώνα δρόμου κοινωνικής Προσφοράς 2,5 Χλμ, μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.
Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 10 δέκα ετών θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους κατά τη συμμετοχή τους.
Στον αγώνα των 5 χλμ μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Γυμνασίων - Λυκείων, για τους οποίους θα ακολουθήσει ειδική προκήρυξη  σε συνεργασία με την  αρμόδια Δ/νση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.
Στον αγώνα κοινωνικής Προσφοράς 2,5 Χλμ, μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων (Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξη), για τους οποίους θα ακολουθήσει ειδική προκήρυξη  σε συνεργασία με την  αρμόδια Δ/νση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

5. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

5.1 Διακρίσεις – Έπαθλα

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών του κάθε αγώνα δρόμου (Μαραθώνιος, ΗμιΜαραθώνιος, 5χλμ και 2,5 χλμ). Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια.
Βαρύτιμα έπαθλα θα απονεμηθούν στους πρώτους νικητές του Μαραθωνίου δρόμου.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου της επιλογής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το Δίπλωμα τους, μέσω ειδικής εφαρμογής της διαδικτυακής Πύλης της Διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr.
Ειδικά μετάλλια θα απονεμηθούν στους αγώνες Σχολείων (Γυμνασίων και Δημοτικών).

5.2 Ειδικές Βραβεύσεις

Με απόφασή της Ο.Ε. θα απονεμηθούν και ειδικές βραβεύσεις στις παρακάτω διακρίσεις:
  • ΑμεΑ
  • Μαζικότερης συμμετοχής (πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή κατά αγώνα)
  • Νικητής/τρια Ζωής (για ηλικίες 60+ για τον Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο)
  • Νικητής /τρια Δεύτερης Εφηβείας (για ηλικίες 45-59, για τον Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο)


5.3  Κίνητρα Συμμετοχής

Τα Κίνητρα Συμμετοχής, για τους πρώτους νικητές και τις πρώτες νικήτριες, θα αναρτηθούν στο επίσημο site της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr ύστερα από Απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

6.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και το  Σάββατο 15 Μαρτίου 2014.
 i.    Για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές, για όσους ενδιαφερόμενους δεν προλάβουν να εγγραφούν μέχρι την παραπάνω προκαθορισμένη ημερομηνία, και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (23/03/14), στο χώρο της εκκίνησης (στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Δημαρχείου), από τις 08:30 μέχρι τις 9:30.
  1. Για τον Αγώνα Δρόμου κοινωνικής Προσφοράς  2,5 Χλμ,  Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές, για όσους ενδιαφερόμενους δεν προλάβουν να εγγραφούν μέχρι την παραπάνω προκαθορισμένη ημερομηνία και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (23/03/14), στο χώρο της εκκίνησης (στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Δημαρχείου), από τις 09:30 μέχρι τις 10:30.
Προσοχή: Δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές την εβδομάδα που προηγείται και την ημέρα του αγώνα για τον Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο δρόμο, οι οποίοι θα έχουν Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

6.2 Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
α. Με οn line εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.nafpliomarathon.gr
β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στον αριθμό τηλεφώνου:  
  • 0752023288
γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:
  • Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων (κολυμβητήριο) 2752099085
       

6.3 Είδη Εγγραφής

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:
α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και
β. Ομαδικές, από 6 άτομα και πάνω. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων οι οποίοι θα συμμετέχουν στην ίδια ενότητα αγωνισμάτων (π.χ. Μαραθώνιος και ΗμιΜαραθώνιος). Εγγραφή μιας ομάδας με συμμετοχή των μελών της ομάδας σε διαφορετική ενότητα αγωνισμάτων (π.χ στον Ημιμαραθώνιο και στα 2,5 Χλμ), δεν θα γίνεται δεκτή και δεν  θα μπορεί να καταχωρηθεί στο σύστημα των εγγραφών. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.
Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός της Ομάδας, ο οποίος θα μπορεί να συμμετάσχει ο ίδιος ως δρομέας, μέλος της ομάδας, αλλά θα μπορεί και να ορισθεί Αρχηγός της Ομάδας χωρίς να συμμετάσχει σε κάποιο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους διοργανωτές.   
Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανδρεάδου Πολυξένη και τον κ. Ευσταθίου Παναγιώτη, στο τηλέφωνο 0752099085.
γ. Εγγραφές για τον  Αγώνα Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 χλμ. Η εγγραφή για τον αγώνα Δρόμου Κοινωνικής προσφοράς 2,5 Χλμ, είναι απαραίτητη ακόμη και στην περίπτωση που είναι δωρεάν (μαθητές ). Με την εισφορά ποσού των 5€, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν, το βαρύτιμο μετάλλιο, το T-Shirt της διοργάνωσης. Η εισφορά οποιουδήποτε επιπλέον ποσού είναι εθελοντική. Όλο το επί πλέον χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί με απόφαση της Ο.Ε. σε μία ΜΚΟ

7. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή του κάθε συμμετέχοντα, ανά αγώνα παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2014 - ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ  

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Hμι-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ          
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 Χλμ.      (Χωρίς Χρονομέτρηση)
ΑΓΩΝΑΣΔΡΟΜΟΥ2,5Χλμ.  (ΧωρίςΧρονομέτρηση)
Ατομικό
Ομαδικό
Φοιτητ.
Ατομικό
Ομαδικό
Φοιτητ.
Ατομικό
Ομαδικό
 Φοιτητιτ.
Μαθητικό
Ατομικό
Μαθητικό
ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΠΑΡΟΧΕΣ)
15 €
10€
5 €
10 €
7 €
5 €
7 €
5 €
5 €
0 €
5 €
0 €
ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα Συμμετοχής-Αριθμός (BIB Number)-Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση*
Δώρα Χορηγών
Έντυπο Ενημερωτικό Υλικό
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΓΩΝΑ & META
Βαρύτιμο Μετάλλιο Τερματισμού
Αποτελέσματα στο Διαδίκτυο*-Δίπλωμα Συμμετοχής
ΤΣΑΝΤΑ ΔΩΡΩΝ
T-Shirt της Διοργάνωσης













* Η χρονομέτρηση αναφέρεται μόνο στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου

7.1 Τρόποι Πληρωμής

α. On Line πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας:       
        www.nafpliomarathon.gr
β. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΔΟΠΠΑΤ στην Τράπεζα Alpha Bank
  
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα, θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό της συμμετοχής για το συγκεκριμένο αγώνα της επιλογής του, με έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής όπως αναφέρονται πιο πάνω, το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης εγγραφής-συμμετοχής. Ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώνεται το ονοματεπώνυμό του συμμετέχοντα και ο αγώνας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί στα γραφεία της Ο.Ε. η απόδειξη κατάθεσης στους αριθμούς fax που αναφέρονται παραπάνω.

γ. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών: Πέμπτη 20.03.13 έως και Σάββατο 22.03.13.

8. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων Δρόμου της Διοργάνωσης, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ, κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες, να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε καρδιολογικό έλεγχο για όσους είναι άνω των 35 ετών.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τον κάθε συμμετέχοντα διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους, υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έντυπη ή Ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής για τον κάθε ένα αγώνα της Διοργάνωσης. 
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό Ιατρικών υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης-τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.  
          

9. ΣΤΑΘΜΟΙ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

  • Κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, αρχής γενομένης από το 5ο χλμ.
  • Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους συμμετέχοντες στην Εκκίνηση, τον Τερματισμό καθώς και ανά 2,5 χλμ. μετά το 5ο χλμ.
  • Επιπλέον, διατίθενται ισοτονικά ποτά στους συμμετέχοντες στην Εκκίνηση, τον Τερματισμό καθώς και ανά 5 χλμ. μετά το 10ο χλμ
  • Στη διαδρομή και από το 5ο χλμ. και μετά – και ανά 5 χλμ. – υπάρχει δυνατότητα παροχής προσωπικών ποτών και συμπληρωμάτων από συνοδευτικά των συμμετεχόντων πρόσωπα.

10. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Σε κάθε 5 χιλιόμετρα των αγωνιστικών διαδρομών του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης. Σε κάθε χιλιόμετρο του αγώνα των 5 Χλμ θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

11. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Μαραθώνιο δρόμο είναι 6 ώρες (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον Μαραθώνιο μέχρι τις 15:00) από την προγραμματισμένη ώρα Εκκίνησης, 09:00. Για τον ΗμιΜαραθώνιο δρόμο είναι 3 ώρες (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον ΗμιΜαραθώνιο μέχρι τις 12:00) από την προγραμματισμένη ώρα Εκκίνησης, 09:00.
Για τον αγώνα δρόμου τον 5 χλμ. το χρονικό όριο είναι 1 ώρα και 30 λεπτά (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα των 5 χλμ. μέχρι τις 12:00) από την προγραμματισμένη ώρα Εκκίνησης, 10:30.

12. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

12.1 Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των αγώνων της Διοργάνωσης (εκτός του αγώνα των 5χλμ και του αγώνα των 2,5 Χλμ Κοινωνικής Προσφοράς) καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγω αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο, ΗμιΜαραθώνιο δρόμο, θα πρέπει να φέρουν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.
Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν:
  • Για τον Μαραθώνιο Δρόμοστην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης οι δρομείς θα έχουν ενδιάμεσους χρόνους και σημεία ελέγχου κατά μήκος της διαδρομής και στα ακραία σημεία της.
  • Για τον ΗμιΜαραθώνιο Δρόμο.: στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης οι δρομείς θα έχουν ενδιάμεσους χρόνους και σημεία ελέγχου κατά μήκος της διαδρομής και στα ακραία σημεία της.


12.2 Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο μετά τη λήξη των αγώνων. Τυχόν Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων στο Website της διοργάνωσης.
Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Στα 5 Χλμ και στα 2,5 Χλμ θα υπάρχουν αποτελέσματα για τους τρείς πρώτους νικητές και τρείς πρώτες νικήτριες καθώς και για τις κατηγορίες των Σχολείων.
Όλοι οι συμμετέχοντες στα 5 χλμ και στα 2,5 χλμ θα καταγράφουν αλφαβητικά και θα πάρουν ηλεκτρονικά το δίπλωμα τους  

13. ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τόπος: Ναύπλιο
Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:
Πέμπτη  20.03.13 από τις 15:00 έως τις 20:00 και Παρασκευή 21.03.13 και Σάββατο 22.03.13  από τις 09:00 – 20:00
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip χρονομέτρησης (μόνο για τους αγώνες Μαραθωνίου - ΗμιΜαραθωνίου), καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.


Για την Οργανωτική Επιτροπή
  

        
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ

 Δημήτρης Κωστούρος                                     Κώστας Χελιώτης
 Δήμαρχος Ναυπλιέων       




1ος Μαραθώνιος – ΗμιΜαραθώνιος Ναυπλίου - 23 Μαρτίου 2014
ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    Παρακαλούμε επιλέξτε αγώνα και κατηγορία και κυκλώστε την επιλογή σας
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2014 - ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ  

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Hμι-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ          
ΑΓΩΝΑΣΔΡΟΜΟΥ 5Χλμ.   (Χωρίς Χρονομέτρηση)
 ΑΓΩΝΑΣΔΡΟΜΟΥ     2,5Χλμ. (ΧωρίςΧρονομέτρηση)
Ατομικό
Ομαδ.
Φοιτ.
Ατομικό
Ομαδ.
Φοιτ.
Ατομικό
Ομαδ.
 Φοιτ.
Μαθ.
Ατομικό
Μαθ.

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΠΑΡΟΧΕΣ)
15 €
10€
5 €
10 €
7 €
5 €
7 €
5 €
5 €
0 €
5 €
0 €
ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα Συμμετοχής-Αριθμός (BIB Number)-Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση*
Δώρα Χορηγών
Έντυπο Ενημερωτικό Υλικό
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΓΩΝΑ & META
Βαρύτιμο Μετάλλιο Τερματισμού
Αποτελέσματα στο Διαδίκτυο*-Δίπλωμα Συμμετοχής

ΤΣΑΝΤΑ ΔΩΡΩΝ
T-Shirt της Διοργάνωσης













Η χρονομέτρηση αναφέρεται μόνο στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ:                Σάββατο 22/03/2014
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΡΟΜΕΑ (με κεφαλαία γράμματα)
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΟΝΟΜΑ:
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
ΦΥΛΟ:                  o   ΑΝΔΡΑΣ                      o  ΓΥΝΑΙΚΑ
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ:
ΜΕΓΕΘΟΣ T-SHIRToXS    o S   o M   o L   o XL   o XXL
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:                                           ΠΟΛΗ:                                             ΧΩΡΑ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
Ε-MAIL:

            ΕΠΙΔΟΣΗ 2011….……………..2012………………….2013………………….
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (μόνο για πληρωμή με πιστωτική κάρτα)
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΑΡΤΑΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΡΤΑΣ:
ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ (Visa, Mastercard):
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ:

* Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανδρεάδου Πολυξένη στο  τηλέφωνο και τον κο Ευσταθίου Παναγιώτη, στο τηλέφωνο 0752099085. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα, θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό της συμμετοχής για το συγκεκριμένο αγώνα της επιλογής του, με έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής της Παραγράφου 7.1, το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης εγγραφής-συμμετοχής. Ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώνεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και το αγώνισμα. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί στα γραφεία της Ο.Ε. η απόδειξη κατάθεσης στους αριθμούς fax: 0752023288



1ος Μαραθώνιος – ΗμιΜαραθώνιος Ναυπλίου
Κυριακή 23 Μαρτίου 2014
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Τίτλος Ομάδας:……………………………   ΑΓΩΝΙΣΜΑ ………………………………….
Τηλ. Επικοινωνίας - email:………………………………………………………….................
 Εκπρόσωπος:………………………………………………………………………………….



α/α
Επώνυμο
Όνομα
Έτος
Γέννησης
Καλύτερη Επίδοση (2011-2012-2013)
Αριθμός
Εγγραφής





















































































Προσοχή την Ομαδική Δήλωση Συμμετοχής, συνοδεύουν συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες και οι ατομικές δηλώσεις όλων των συμμετεχόντων που αναφέρονται στην ομάδα.

Ο Αρχηγός της Ομάδας


__________________
(ονοματεπώνυμο & υπογραφή)