30/1/14

16ος Ημιμαραθώνιος Ριζομύλου – Κερασιάς

Φωτογραφία από το αρχείο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας 
από την περσινή αθλητική αποστολή στον αγώνα
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, διοργανώνουν και φέτος τον 16ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου - Κερασιάς.

Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι συμπολίτες μας οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Πρόκειται για μια θαυμάσια διαδρομή που θα διεξαχθεί δίπλα στην λίμνη Κάρλα ανάμεσα στο ανθισμένο περιβάλλον, την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 10.30' π.μ. με σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πλατεία του Ριζομύλου και τερματισμό την Κερασιά, ενώνοντας τα δύο Μαρτυρικά Χωριά. Ο αγώνας είναι πλέον θεσμός και υπάρχει ενδιαφέρον να συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρους μόνο για την εμπειρία. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να συμμετάσχει στον 16ο ημιμαραθώνιο. Επιτυχία είναι η συμμετοχή και η χαρά του τερματισμού για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα. Στο τέλος θα ακολουθήσουν απονομές στους συμμετέχοντες που θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής:

Μέχρι 19 ετών,
από 20 έως 29 ετών,
από 30 έως 39 ετών,
από 40 έως 49 ετών,
από 50 έως 59 ετών
από 60 έως 69 ετών
από 70 και άνω

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/71.770 εσωτ.17 κ. Κ. Κυριαζής, fax 2421040484-2421058020 και 2425031201 Δ.Δ. Ριζομύλου. Μπορούν να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται στο τέλος της προκήρυξης, με mail στο sdyvolou@gmail.com
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Τετάρτη 9 Απριλίου.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ονοματεπώνυμο:

Έτος γέννησης:

Σύλλογος ή πόλη:

διεύθυνση e-mail για την περίπτωση που χρειαστεί επικοινωνία:

Δηλώνω ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και είμαι υγιής για να συμμετέχω στον αγώνα. Συμμετέχω στον αγώνα με ευθύνη μου, και παραιτούμαι από κάθε διεκδίκηση αποζημίωσης για ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον αγώνα.

Υπογραφή (για ενήλικους απαιτείται υπογραφή γονέα/κηδεμόνα) (ως υπογραφή θεωρείται η αναγραφή του ονοματεπώνυμου)