10/3/14

Διεξαγωγή του Φειδιππίδειου δρόμου

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΗ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Ο ΠΑΝ.ΣΚΟΥΛΗΣ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΙΟΣ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΜΗΣΣΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ, ΤΣΙΜΑΚΙΔΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ. ΑΠΟΥ-ΣΙΑΣΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΣΛΜΑΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΜΩΜΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑ-ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑ-ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΣΤΙΣ 17.00 ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. 
  2. ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΣΛΜΑΥ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
  3. ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΛΗ, ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΜΙΟ, ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ. ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟ.
  4. ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ 15 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ 15 ΙΟΥΝΗ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΞΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15 ΙΟΥΝΗ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2012, 2013. 
  5. ΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΜΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙ-ΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. 
  6. ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΑΤΙΑ, ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ. 
  7. ΟΡΙΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, ΓΕΡΜΑ-ΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΗ ΕΝΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΝΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 25 ΜΑΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ 15 ΙΟΥΛΗ. 
  8. ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑΥ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
  9. ΟΡΙΣΕ ΣΑΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΝΙΚΙΟΥ 56 ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑ-ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΛΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ