21/4/15

Οι συμμετοχές του Συλλόγου μας

Το Σάββατο 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 9ο Sfendami Mountain Festival. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είχε και αγώνα βουνού απόστασης 23 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές Κούρτης Νικόλαος και Μπουχουρίδης Πραξιτέλης.

Την Κυριακή 19 Απριλίου έγινε για 2η χρονιά ο Νικηφόρειος Δρόμος στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο αγώνας είχε απόσταση 22.600 μέτρα και είχε ρεκόρ συμμετοχών. Ενώ και φέτος ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας είχε εκπροσώπηση. Συγκεκριμένα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Σκρουμπής Γιάννης.

Την ίδια μέρα έγινε για 4η χρονιά ο Μητροπολιτικός Ημιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες στην Αθήνα. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς στον αγώνα των 10.500 μέτρων ο αθλητής Γούλας Απόστολος.

Ενώ ορεινούς αγώνες με ρεκόρ συμμετοχών είχαμε και στον Όρλιακα. Συγκεκριμένα στον αγώνα των 33 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές του Συλλόγου: Νάτσιος Γιώργος, Νάτσιος Ανδρέας, Μπαζούλης Αχιλλέας, Γραμματικός Δημήτριος και Συράκης Δημήτριος. Ενώ στο μικρό αγώνα των 7 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Χαραχούσιος Φώτης.


Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ανακοινώνει ότι ο 6ος Ιπποκράτειος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου με εκκίνηση και τερματισμό το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Παράλληλα με τον 6ο Ιπποκράτειο, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργανώνει την Τρίτη 5 Μαΐου και ώρα 18.30 μ.μ., σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αθλητική ημερίδα με θέμα ‘Άσκηση και Υγεία ΙΙ’. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου Κατσίγρα, στην πλατεία Ταχυδρομείου. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έχει αναπτύξει μια σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης σε θέματα υγείας και άθλησης τόσο για τα μέλη του όσο και για τους αθλούμενους συμπολίτες μας. Ενώ οι ομαδικές εγγραφές για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών έχουν ανοίξει και καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να δηλώσουν συμμετοχή.