29/4/15

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Την Κυριακή 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά ο αγώνας υπεραπόστασης Αέθλιος. Ο αγώνας έχει εκκίνηση το Λεβίδι και τερματισμό την Αρχαία Νεμέα καλύπτοντας συνολικά μια απόσταση 62 χιλιομέτρων. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας οι αθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες υπεραπόστασης σε όλη την Ελλάδα διαρκώς αυξάνονται. Έτσι στο συγκεκριμένο αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Καρβέλος Ιωάννης και Νάτσης Νικόλαος.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ανακοινώνει ότι ο 6ος Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου 10χλμ θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου με εκκίνηση και τερματισμό το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. 

Παράλληλα με τον 6ο Ιπποκράτειο, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργανώνει την Τρίτη 5 Μαΐου και ώρα 18.30 μ.μ., σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αθλητική ημερίδα με θέμα "Άσκηση και Υγεία ΙΙ". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου Κατσίγρα, στην πλατεία Ταχυδρομείου. 

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έχει αναπτύξει μια σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης σε θέματα υγείας και άθλησης τόσο για τα μέλη του όσο και για τους αθλούμενους συμπολίτες μας. Ενώ οι ομαδικές εγγραφές για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών έχουν ανοίξει και καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να δηλώσουν συμμετοχή.