13/8/16

3ος Αγώνας Αλληλεγγύης Ενορίας Αγ. Χαραλάμπους

Η Ενορία Αγ. Χαραλάμπους Κατερίνης με την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργανώνουν και προκηρύσσουν  τον 3ο Δρόμο Αλληλεγγύης  5000μ. ο οποίος υποστηρίζεται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Συλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».
Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 27 Αυγούστου  2016 και ώρα 19.00.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Χαραλάμπους Κατερίνης.  Οι δρομείς καλούνται να τρέξουν ή να περπατήσουν δρόμους επίπεδους και ασφαλτοστρωμένους στα όρια της ενορίας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

Στις 18.30 της ίδιας ημέρας θα δοθεί εκκίνηση αγώνα δρόμου 500μ στον οποίον θα συμμετέχουν τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού με τους συνοδούς τους καθώς και άλλα άτομα με ειδικές ικανότητες. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, δεν απαιτείται χρηματικό αντίτιμο και η δήλωση  γίνεται τηλεφωνικά.

Οι διοργανωτές καλούν τους πάντες ενεργούς δρομείς μεσαίων, μικρών και μεγάλων αποστάσεων ενταγμένους σε συλλόγους και όχι, φίλους του αθλητισμού, να έρθουν και να τρέξουν ή ακόμη και να περπατήσουν τη διαδρομή. Με τη συμμετοχή τους στηρίζουν δομές και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.



Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα
https://docs.google.com/forms/d/13BTW1vyCz_Dqzaa7zx9tlqog6P9jcgCZsOiwdC_2rjk/viewform
Η αποστολή των δηλώσεων  θα γίνεται μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 12μμ.
Άλλες χρήσιμες πληροφορίες:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ: Με προσωπική ευθύνη του κάθε συμμετέχοντα.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. είναι οι δρομείς να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο σύλλογος θα ανοίξει τα γραφεία του (Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα, Κατερίνη) την Τετάρτη 25 Αυγούστου από 14.30 έως και τις 17.30  για να δίνει σε αθλητές που κατάγονται από την περιοχή της Πιερίας και μέλη του συλλόγου, τους αριθμούς  τους. Οι υπόλοιποι θα τα παραλαμβάνουν από τον ιερέα της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους π. Κυριάκου τα απογεύματα και 10 μέρες πριν τον αγώνα.
Προσοχή μόνον οι δρομείς που κατάγονται από άλλους νομούς θα παραλάβουν αριθμούς από την γραμματεία του αγώνα και ως και μία ώρα πριν την έναρξη  από το σημείο έναρξης- τερματισμού.
ΙΑΤΡΙΚΑ: Η πιστοποίηση της υγείας των δρομέων, αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε αγώνες. Για το λόγο αυτό όσοι θα λάβουν μέρος, υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο με προσωπική τους ευθύνη.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα παρέχουν την υγειονομική κάλυψη του αγώνα και παράλληλα τον σχεδιασμό υγειονομικών σταθμών και μονάδων. Την εξέλιξη του αγώνα, θα παρακολουθεί Ιατρός. Ασθενοφόρο θα υπάρχει στην διάθεση των αθλητών.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών θα αναλάβει την έγκαιρη και έγκαιρη ενημέρωση για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η διαδρομή θα επιτηρείται από την Τροχαία του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης. Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμουν εθελοντές του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» καθώς και ενορίτες.
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝ:  Αφετηρία- τερματισμός.
ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Δεν θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες, ωστόσο θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι αθλητές και οι τρεις πρώτες αθλήτριες της γενικής κατάταξης ανεξαρτήτου ηλικίας. Καθώς ο αγώνας αλληλεγγύης  δεν διαφέρει από κανέναν άλλο αγώνα δρόμου, σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί πανέμορφο, συλλεκτικό και ανάγλυφο αναμνηστικό μετάλλιο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Έκδοση αποτελεσμάτων  έγκαιρη και έγκυρη από την διοργάνωση.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν στο χώρο τερματισμού στις 20.30 μμ σε κάθε περίπτωση.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:  Θα υπάρξει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα δημοσιευθεί άμεσα και για κάθε αθλητή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στον Χρήστο Μυστρίδη,6948180760.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η διοργάνωση έχει ορίσει το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ το οποίο και θα δοθεί σε ιδρύματα της πόλης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016.
Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.
Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται μέσω της παραπάνω φόρμας εγγραφής, στην οποία μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες θα πρέπει αναφέρουν τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος, τόπος διαμονής, τηλέφωνο.
Στο τερματισμό θα υπάρχει πλούσιος μπουφές, προσφορά της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ