21/9/16

Παλαμήδειος Άθλος

 







ΜΑΡΑΘΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ                                                                      Ναύπλιο:   5 / 09 /2016 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                                                            
Οδός: Λεωφόρος Ναυπλίου,Νέας Κίου 1
(Κολυμβητήριο  Ναυπλίου)
Τηλ: 6974481474

Θέμα: «Παλαμήδειος Άθλος 2016» Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Προς: ΕΟΣΛΜΑ-Υ, Συλλόγους Δρομέων.                                        


Κύριε Πρόεδρε,

Σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό και σας καλούμε να συμβάλετε στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και όλων των τοπικών θεσμικών και αθλητικών φορέων για την επιτυχημένη διοργάνωση, για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, του  «Παλαμηδείου Άθλου», την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει:
·         Τον «Παλαμήδειο Άθλο» μοναδικό αγώνα στο είδος του στην Ελλάδα, σε συνολική απόσταση 5 χλμ., με ανάβαση στο κάστρο του Παλαμηδείου. Ο αγώνας αυτός είναι ειδικών απαιτήσεων καθώς οι δρομείς θα ανέβουν τα 999 σκαλοπάτια του ιστορικού κάστρου (850μ. με ανωφέρεια), θα το διασχίσουν και κατόπιν θα κατέβουν την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή μέχρι το κέντρο του Ναυπλίουκαι (4,15χλμ. προς την πόλη σε κατηφορική διαδρομή).
·         Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.
·         Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. για όλους.

Η Ο.Ε. στα πλαίσια των αποφάσεών της έχει πάρει μία σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες για την διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων με τις δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Θεωρώντας πολύ σημαντική την συμβολή σας (την σημαντικότερη) κυρίως για την ετήσια προοπτική που μπορεί να έχει ο «Παλαμήδειος Άθλος» σας στέλνουμε την Προκήρυξη- Πρόσκληση Συμμετοχής και σας παρακαλούμε για την  ενημέρωση των συλλόγων- μελών σας και όλων των ενδιαφερομένων.

Προσοχή: θα πρέπει οι εγγραφές να υποβληθούν έγκαιρα και σε κάθε περίπτωση πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων (21 Νοεμβρίου 2016).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας

Βύρλας Δημήτρης