2/9/16

Kallithea Night Run


Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας με την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργανώνει για πρώτη φορα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 τον 1ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, “Kallithea Night Run”.

Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός θα γίνουν στην Πλατεία Τζιτζιφιών της Καλλιθέας και θα υπάρχουν αγώνες 5χλμ και 2,5χλμ.

Η διαδρομή θα είναι : Εκκίνηση από την Πλατεία Τζιτζιφιών και επι της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με φορά ανεβαίνοντας ,τρέχουμε εως την οδό Περικλεούς ( Εκκλησία Αγίας Ελεούσας )και κάνουμε ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ προς την κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου εως την οδό ΙΣΜΗΝΗΣ και Τερματίζουμε μπροστά από την Πλατεία Τζιτζιφιών. Στον αγώνα των 5χλμ κάνουμε την ίδια διαδρομή για 2η φορά.

Ο Αγώνας έχει την Διεθνή Πιστοποίησή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Στίβου ΙΑΑF.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, των chips χρονομέτρησης του ειδικού φακού και του επίσημου t-shirt της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016, από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00.

Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number) που θα του έχει σταλεί νωρίτερα από τη διοργάνωση ή την ταυτότητα του.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος που θα έρθει για την παραλαβή να έχει μαζί του είτε αντίγραφο του email (είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή), είτε μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας του δρομέα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει λάβει το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρίσκει το όνομά του στις λίστες εκκίνησης της ιστοσελίδας του αγώνα, τότε θα πρέπει να προσέλθει στο κέντρο Εγγραφών για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.

Δηλώστε εδώ συμμετοχή