3/2/17

1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων “Styra We Run”


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                              
1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων “Styra We Run”,  Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Το Εργαστήρι Λόγου, Τέχνης & Παράδοσης ΑΜΚΕ σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Στύρων και τον Αθλητικό Όμιλο Νέων Στύρων ανακοινώνουν την διοργάνωση του 1ου Αγώνα Δρόμου Στύρων την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καρύστου.


Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων θα διανύσει μια υπέροχη διαδρομή που συνδυάζει αρμονικά το ορεινό τοπίο, με τα παράλια και το λιμάνι των Νέων Στύρων αποπνέοντας έναν ισχυρό συμβολισμό για την προάσπιση της υγείας, την ένταξη του αθλητισμού στην ζωή μας και την προβολή της ομορφιάς της Νότιας Εύβοιας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Σημείο Εκκίνησης/Τερματισμού: Χώρος του Ηρώου στα Νέα Στύρα

Ώρα Εκκίνησης: 10:00 π.μ

Ώρα Άφιξης Συμμετεχόντων: 09:30

Αποστάσεις Αγώνων: 10 ΧΛΜ, 5 ΧΛΜ και 1000 Μ

Περιγραφή διαδρομής: Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια διαδρομή μέσα από τον κεντρικό δρόμο του χωριού και τον όμορφο παραλιακό δρόμο. Οι δρομείς των 10 χιλιομέτρων θα συμμετέχουν σε μια διαδρομή απαιτητική που θα φτάσει στο χωριό των Στύρων και θα ολοκληρωθεί στο Χώρο του Ηρώου στα Νέα Στύρα.

Πρόσβαση στα Ν. Στύρα Εύβοιας: Η πρόσβαση γίνεται α) με ferry boat από το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας (http://www.neastyraferries.gr), β) οδικώς μέσω Χαλκίδας. Η εκκίνηση είναι σε κοντινή απόσταση (100μ) από το λιμάνι των Νέων Στύρων.

Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνει από εξειδικευμένη εταιρία, η οποία σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή θα αναρτήσει τα αποτελέσματα στη σελίδα www.want-styra.gr.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο 1km έχουν δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ στα 5km & 10km έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών. Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την συνολική τους προσπάθεια σε 2 ώρες από την εκκίνηση των αγώνων.  Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρηθεί ότι δεν έχουν τερματίσει και κινούνται με δική τους ευθύνη.

Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι τρείς (3) πρώτοι άντρες και οι τρείς πρώτες γυναίκες από κάθε αγώνα. Στο μεγαλύτερο σε ηλικία θα δοθεί αναμνηστικό δώρο ενώ σε όλους θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Πρόγραμμα Αναψυχής & Γνωριμίας με τα Στύρα: Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συγκεκριμένου Σαββατοκύριακου.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Ωστόσο για τη καλύτερη δυνατή διοργάνωση θα ενθαρρύναμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.

Κόστος Συμμετοχής:


Έγγραφή έως 7 Μαΐου 2017
Εγγραφή από 7 έως 21 Μαΐου 2017
Ατομικά
8 € / άτομο
10 € / άτομο
Ομαδικά (άνω των 5 ατόμων)
5 € / άτομο
8 € / άτομο

*Η συμμετοχή στα 1.000μ είναι δωρεάν.

Τραπεζικός Λογαριασμός:
Δικαιούχος : Εργαστήρι Λόγου, Τέχνης & Παράδοσης Α.Μ.Κ.Ε.
Alpha Bank
ΙΒΑΝ : GR4101402320232002002005738

Ένας αθλητής μπορεί να κάνει κοινή κατάθεση για λογαριασμό άλλων αθλητών Θα πρέπει όμως να ενημερώσει με email τη διοργάνωση με τα ονόματα των αθλητών για τους οποίους έγινε η κατάθεση. Εφόσον γίνει κατάθεση μέσω εμβάσματος από άλλη τράπεζα θα πρέπει η διοργάνωση επίσης να ενημερωθεί με email από ποιον αθλητή έγινε η κατάθεση.


Τρόποι Δήλωσης Συμμετοχής & Πληροφορίες:
-          Η φόρμα συμμετοχής μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στο email: want.styra@gmail.com ή να παραδοθεί στον Κο Άγγελο Τσούλη (6944371130) στα Νέα Στύρα.
-          Για την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής απαιτείται η εξόφληση της συμμετοχής.
-          Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6987240435 (Αλεξάνδρα Λυμπέρη)



Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής