26/7/18

1ος Δρόμος Κάστρου Άργους 26/81ος Δρόμος Κάστρου Άργους


Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (http://eoslmay.gr/)


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ-ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Λόφος Ασπίδας (Πρ. Ηλία), Άργος
Ημερομηνία: Κυριακή 26/08/2018
Ώρα εκκίνησης: 08:30 π.μ.

Απόσταση: 8,0χλμ.

Διοργανωτές: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (Μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ.).

Περιγραφή Διαδρομής: Ο αγώνας ξεκινάει απ’ το Λόφο Ασπίδας (Πρ. Ηλία) στο Άργος, περιλαμβάνει ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή. Αναλυτικότερα: η διαδρομή ξεκινάει από την κορυφή του λόφου Ασπίδα (εξωκλήσι Προφήτη Ηλία), στη έξοδο του λόφου και μετά από 800μ. στρίβουμε δεξιά στον δεύτερο δρομο, συνεχίζουμε ευθεία για 1000μ. περίπου και στον πρώτο δρόμο που συναντάμε στρίβουμε αριστερά. Ανεβαίνουμε λίγο πριν την είσοδο του κάστρου και επιστρέφουμε απο τον ίδιο δρόμο. Στην επιστροφή, κατεβαίνοντας, συναντάμε τον περιφερειακό δρόμο, στρίβουμε δεξιά και μετά απο 1000μ. περίπου συναντάμε αριστερά την είσοδο του λόφου Άσπίδας, ανεβαίνουμε απο τον ίδιο δρόμο που κατεβήκαμε και τερματίζουμε δεξιά στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία.


Τροφοδοσία: Θα υπάρξουν δυο σταθμοί τροφοδοσίας.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 90 λεπτά (μιάμιση ώρα).

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Έπαθλα: Οι τρεις πρώτοι Άνδρες γενικής κατηγορίας και οι τρεις πρώτες Γυναίκες γενικής κατηγορίας θα λάβουν κύπελλο. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί μετάλλιο.

Κατάθεση δηλώσεων - προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Παρασκευή 24/08/2018. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφορίες: 6974481474 (Δημήτρης Βύρλας) και 6978611666 (Δημήτρης Σαμαρτζής).

Εθελοντική Προσφορά
Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, ΕΕΣ Άργους, ενώ σημαντική υποστήριξη θα παρέχουν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ) και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους.Χορηγοί: Ελαιοτριβείο Εμπορεία Λαδιού ΕΛΙΟΝ Σχηνοχώρι Άργους – ΜΑΣΤΟΣ Εμπόριο Τυποπόιηση Γλυκών Αρωματικών Φυτών Προσύμνα Άργους.

Οργανωτική Επιτροπή: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας.

Αιτήσεις Εγγραφής Δρομέων εδώ:


Αιτήσεις συμμετοχής δέν θα γίνονται δεκτές την μέρα του αγώνα παρά μόνο εαν υπάρξουν ακυρώσεις ή μή προσέλευση κάποιου αγωνιζόμενου.

Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: Διακόσια πενήντα (250) άτομα.

Ιατρική Εξέταση: Όλοι οι αθλητές - τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα. Όριο ηλικίας για τους δρομείς είναι το 18ο έτος. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον Τύπο.