8/10/18

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 7/10/2018

2ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν πολλοί αγώνες σε όλη την Ελλάδα, και οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έδωσαν δυναμικό παρών σε αρκετούς εξ αυτών.

Στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού έτρεξαν και τερμάτισαν οι εξής αθλητές του Συλλόγου: Κων/νος Τσάκος, Γεώργιος Φωτιάδης, Θεόδωρος Τόπας, Βασίλειος Μπέλτσιος, Δημήτριος Γουναράς, Γεώργιος Γκαγκάρας, Άννα Μπαλαμώτη (3η ηλικιακής κατηγορίας), Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Βασίλειος Μπλάντας.

Στον αγώνα απόστασης 8χλμ, Τρέχω για την Κατερίνη έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς η Φανή Χασιώτη.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και ο 4ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Δημοβέλης Στέλιος και Αθανασόπουλος Κώστας.

Στην Καλαμπάκα πραγματοποιήθηκε το Meteora trail run απόστασης 23χλμ όπου έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Σαΐτης Δημήτριος, Γιώτας Αντώνιος, Μπαλογιάννης Νικόλαος,  Τρουμπούκης Βασίλειος, Σταμάτη Μαρία και Παληογιάννης Δημήτριος. Ενώ στο City trail Meteora 6χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γιώτα Μαρκέλλα και Κατσάνη Νικολέτα.

Στην Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε το 3ο Il Porto Triathlon Ολυμπιακής απόστασης. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Πηλίτσης Θάνος (1ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Ψαθάς Στέλιος και Θώμος Νίκος.

Αθλητές του Συλλόγου βρέθηκαν σε ένα ακόμα νησί αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο Σπέτσες mini marathon απόστασης 25 χλμ, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γιαννούλη Μιχαέλλα και Ανδρεόπουλος Δημήτρης.

Στον 1ο αγώνα Κίσσαβος Vertical έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γκόλτσιος Κώστας και Μελέτης Παναγιώτης (δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα).

Στον ημιμαραθώνιο στα χνάρια του Παυσανία έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς ως ομάδα σκυταλοδρομίας ο Σβάρνας Γεώργιος και η Σβάρνα Φωτεινή (3η θέση στη σκυταλοδρομία).

3ο Il Porto Triathlon

4ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Meteora trail run

Τρέχω για την Κατερίνη

2ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού

Σπέτσες mini marathon