29/10/18

Κοινωνική προσφορά Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου


Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου οι διοργανωτές του 1ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κραννώνα Τσιαγκλάνης Κώστας και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα Ψωμουλιά Γιούλα, συναντήθηκαν με το Δκτη του ΠΓΝΛ Νάνο Παναγιώτη, τον Δντη Αιματολογικής Κλινικής ΠΓΝΛ - Δντη Ιατρικής Υπηρεσίας Βασιλόπουλο Γεώργιο, την Αναπληρώτρια Δκτη ΠΓΝΛ Χαλιβέρα Ανθή και την Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΓΝΛ Δάλλιου Μαρία και παρέδωσαν τα voucher για κάλυψη αναγκών των ογκολογικών ασθενών από τον Κραυξίδειο αγώνα.

Ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου διοργανώθηκε στις αρχές Μαρτίου 2018 με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Λάρισας και της δράσης της, αλλά και του μοναδικού αρχαιολογικού χώρου της περιοχής. Το ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές των αθλητών ήταν 3995 ευρώ και είχε αποδοθεί στην πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Λάρισας Σουλτούκη Ράνια.

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης συζητήθηκε και αποφασίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου για τo Μάρτιο του 2019. Και στο 2ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Λάρισας.

Εδώ το σχετικό link
http://www.larisamarathon.gr/2018/03/blog-post_9.html