11/6/19

Διαμονή στην Αθήνα για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί ομαδική μετάβαση και διαμονή στα πλαίσια της συμμετοχής στους αγώνες. Η ζήτηση για δωμάτια στα ξενοδοχεία είναι κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη και υπάρχει περιορισμός στη διαθεσιμότητα, ενώ οι τιμές είναι αυξημένες. 

Καλούνται λοιπόν όσοι δηλώνουν συμμετοχή με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου και επιθυμούν να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο, να το δηλώσουν ΑΜΕΣΑ. Η κράτηση θα πραγματοποιηθεί με την προκαταβολή των 20 ευρώ ανά άτομο η οποία έχει ζητηθεί από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο είναι ο Ηνίοχος, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε στάση αναχώρησης των λεωφορείων της διοργάνωσης για την εκκίνηση του Μαραθωνίου, ενώ οι τιμές είναι με πρωινό που θα δοθεί στις 04:00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Προσοχή! Μετά από την Τρίτη 25 Ιουνίου, δε θα γίνουν άλλες κρατήσεις και το ξενοδοχείο θα διαθέσει τα υπόλοιπα δωμάτια σε άλλους συλλόγους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
6977088966 
6973731494

ΤΙΜΕΣ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 60 ευρώ
ΔΙΚΛΙΝΟ 70 ευρώ
ΤΡΙΚΛΙΝΟ 80 ευρώ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ: Για παράδοση δωματίου μετά τις 12:00, επιβάρυνση 15 ευρώ ανά δωμάτιο.

Παρακαλούνται τα μέλη να τηρήσουν αυστηρά την καταληκτική ημερομηνία ώστε να γίνει και ο απαραίτητος προγραμματισμός.

Σε περίπτωση κάλυψης των διαθέσιμων θέσεων, οι οποίες ορίζονται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τη ζήτηση, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Οι ομαδικές εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους παράλληλους αγώνες συνεχίζονται στα γραφεία για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.