23/8/21

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 38 Μαραθώνιο Αθηνών 2021 για τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

Λόγω των έκτακτων συνθηκών λόγω COVID-19 οι θέσεις που έχουν δοθεί στους συλλόγους είναι περιορισμένες.

Για το λόγο αυτό, το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να διαθέσει τις θέσεις με προϋπόθεση να είναι:

μέλη του Συλλόγου που έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή και του έτους 2020 μέχρι την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021. 

Διαδικασία εγγραφής:

1.       Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Αυγούστου στα γραφεία του Συλλόγου. Θα ξεκινήσουν στις 20:00 και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

2.       Τα μέλη θα παραμένουν στον προαύλιο χώρο και θα εισέρχονται στο γραφείο ένας κάθε φορά.

3.       Ο καθένας θα μπορεί να δηλώνει τον εαυτό του κι άλλο ένα άτομο το οποίο  πληροί την ως άνω προϋπόθεση.

Εάν ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων δε συμπληρωθεί με τα ήδη τακτοποιημένα μέλη, ο Σύλλογος προτίθεται να διαθέσει το υπόλοιπο των θέσεων σε μέλη που θα τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους έως και του έτους 2020 σε επόμενη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Οπότε, τα εν λόγω μέλη παρακαλούνται να μην προσέλθουν στις 24 Αυγούστου προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

 Όσοι επιθυμούν να δηλωθούν στους αγώνες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι:

Α. Ο Σύλλογος μέχρι στιγμής δε γνωρίζει εάν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει ομαδική μετακίνηση και διανυκτέρευση στην Αθήνα. 

Β. Το πακέτο εγγραφής που διατίθεται είναι μόνο το ενισχυμένο (οι τιμές παρατίθενται αναλυτικά παρακάτω).

Γ. Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης λόγω COVID-19 ενδεχομένως να υπάρχει παρακράτηση μέρους ή και όλου του ποσού συμμετοχής από τη διοργάνωση.

o   Από την πλευρά του ΔΣ του συλλόγου θα ληφθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη.

Σε Σύμφωνα με τη διοργάνωση σε αυτή την φάση και σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19. Συνεπώς όσοι προσέλθουν για εγγραφή παρακαλούνται να προσκομίσουν και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ώστε να αποσταλεί στη διοργανώτρια αρχή.

Όσοι έρθουν για να κάνουν την εγγραφή τους παρακαλούνται να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης COVID19 καθώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση από τη διοργάνωση και το ζητάει για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανά συμμετέχοντα για ομαδικές εγγραφές Συλλόγων Δρομέων διαμορφώνεται ως εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος Ενισχυμένο Επίπεδο - 25€ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες μέχρι το 2003)
Αγώνας Δρόμου 10χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο
- 22€ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ // γεννημένοι/ες μέχρι το 2009)
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο -
19€ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες μέχρι το 2009)

Όσον αφορά στην καταχώρηση προηγούμενων καλύτερων επιδόσεων των δρομέων μελών της ομάδας, σημειώνονται τα εξής:

1. Καλύτερες επιδόσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον έχουν αποδεδειγμένα επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια, 2018 – 2019 – 2020. Επιδόσεις προηγούμενων ετών δεν λαμβάνονται υπόψη ακόμη και εάν δηλωθούν από εσάς στα αντίστοιχα πεδίο του excel της ομαδικής σας εγγραφής.
2.
 Σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα, στην περίπτωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Μαραθωνίου ή Ημιμαραθωνίου, ενώ στην περίπτωση συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Αγώνων 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθωνίου.
3.
 Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις αγώνων βουνού, ορεινού τρεξίματος ή υπεραποστάσεων.
4.
 Η διοργάνωση στην οποία έχει επιτευχθεί η καλύτερη επίδοση που δηλώνεται επιλέγεται από την λίστα των διοργανώσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο πεδίο «Καλύτερη Επίδοση -Διοργάνωση».
5.
 Τέλος σημειώνεται ότι δρομείς για τους οποίους δεν έχει δηλωθεί έγκυρη (με βάση τα παραπάνω) καλύτερη επίδοση, έχει δηλωθεί ανακριβή επίδοση όπως προκύπτει μετά από τον έλεγχο που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Οργανωτικής Επιτροπής, κατατάσσονται στο τελευταίο block εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα.