14/7/15

ΔΤ - Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δελτίο Τύπου
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο Διεθνή
Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης
                                                                                   
ΜΑΖΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.

Οι πρώτες εγγραφές είναι μαζικές, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι οι φετινές συμμετοχές θα ξεπεράσουν τόσο τις αντίστοιχες περυσινές, όσο και τις μέχρι πρότινος προβλέψεις της Οργανωτικής Επιτροπής.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε αυτοπροσώπως, στα γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360), είτε με online εγγραφή (ατομική ή ομαδική) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Οι εγγραφές διακρίνονται σε ατομικές και ομαδικές, με τη δεύτερη κατηγορία να αφορά σε 10 άτομα και άνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή αγώνα δρόμου. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες συμπολιτών μας, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως ομάδα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Η εκκίνηση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, απόστασης 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18.45 και θα διεξαχθεί σε μία νέα διαδρομή, πιστοποιημένη από την IAAF, ελκυστικότερη και ομορφότερη από την προηγούμενη, η οποία προσφέρεται για τη δημιουργία μεγάλων επιδόσεων. Η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., θα δοθεί στις 21.15.

Ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και είναι ενταγμένος στο Ελληνικό και διεθνές καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και της ΕΑΑ. Παράλληλα υποστηρίζεται από πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων, όπως αυτοί φαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημ. 1: Επισυνάπτουμε φωτογραφίες
Σημ. 2: Αναλυτικές πληροφορίες-εγγραφές στο www.thesshalfmarathon.org, www.thesshalfmarathon.gr
Σημ. 3: Περισσότερες πληροφορίες στο 2310 200360 (Οργάνωση), 6909 110912