9/8/15

1ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού"


1ος  Ημιμαραθωνίου  Δρόμου «Στα ίχνη της Ιεράς  Οδού»

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, Κέντρο Αθήνας - Ελευσία

      Κατά την αρχαιότητα την  15η μέρα του μηνά Βοηδρομίωνα  (ξεκινούσε στις 23 Αύγουστου)  τελούνταν η Πομπή των Ελευσίνιων Μυστηρίων η όποια εκκινούσε από την Αρχαία Αγορά της Αθηνάς και τερμάτιζε στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

      Ο Δήμος Ελευσίνας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων  ‘’Αισχύλεια 2015’’ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε   στον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», στις 12 Σεπτεμβρίου 2015, οποίος συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ελευσίνας, τον ΑΠΣ  Απόλλων Δυτικής Αττικής και σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης  και Νεολαίας  Δήμου Αθηναίων).

     Εκκίνηση:   Η εκκίνηση του Αγώνα Θα δοθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 17:00 (5 το απόγευμα)  στον χώρο έξω από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο.

     Διαδρομή:   Από το Θησείο ακολουθώντας την Ιερά Οδό, αφού διέλθει από το Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα,  το Χαϊδάρι, το Δαφνί, η Ιερά οδός συνενώνεται περίπου στο 10ο χιλιόμετρο  της διαδρομής με την Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου και αφού εισέρθει στην Ελευσίνα ,  τερματίζει έξω από τον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

    Μέγιστη Διάρκεια τερματισμού καθορίζονται οι τρεις (3) ώρες στις 20:00. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου θα πρέπει οι συμμετέχοντες που δεν έχουν τερματίσει να επιβιβαστούν στο Λεωφορείο Συλλογής (ΣΚΟΥΠΑ).

    Τερματισμός :  Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου Ελευσίνας.
   
Τροφοδοσία:   Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερά και ισοτονικά στο 3ο, 6ο, 9ο, 12ο , 15ο , 18ο  χιλιόμετρο ενώ  στον τερματισμό θα μοιραστούν νερά, ισοτονικά και μπανάνες στους συμμετέχοντες.

   Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρχει πλήρης Ιατρική κάλυψη με Ιατρούς, Ασθενοφόρα και Διασώστες κατά την Διαδρομή.

   Βραβεύσεις: Σε όλους τους συμμετέχοντες με  Έγκυρο τερματισμό θα δοθούν πρωτότυπα ορειχάλκινα μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Μετάλλια και Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις  Πρώτους Άνδρες και τρεις Πρώτες Γυναίκες, ενώ θα βραβευτούν και οι τρεις Πρώτοι άνδρες και Γυναίκες ανά Ηλικιακή κατηγορία (όσοι βραβεύτηκαν στην Γενική σειρά δεν θα βραβευτούν στην Ηλικιακή)

Ηλικιακές κατηγορίες:   18 -29, 30-39, 40- 49, 50-59, 60 και άνω, ενώ θα βραβευτεί ο Γηραιότερος και Γηραιότερη Δρομέας.


Μέχρι και την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18.00 το απόγευμα.
Το όριο των αθλητών που θα συμμετάσχουν είναι τα 1000 άτομα.
Μόλις συμπληρωθεί ο εν λόγω αριθμός οι εγγραφές θα κλείσουν, νωρίτερα και από την συγκεκριμένη ημερομηνία αν χρειαστεί.
ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 Κόστος Συμμετοχής:  Θα υπάρχει ένα συμβολικό κόστος συμμετοχής 5 Ευρώ
Όπου μπορείτε να τα καταθέσετε στον εξής λογ/σμό, βάζοντας το ονοματεπώνυμό σας:
Τράπεζα Πειραιώς. IBAN: GR5301720250005025074903801 

Και ο απλός: 5025-074903-801
Όνομα δικαιούχου ΣΔΥΕ ή ΣΔΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.



Παροχές για όλους τους Συμμετέχοντες:
   Τεχνικό Μπλουζάκι.
   Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση.
   Τροφοδοσία σε όλη την Διαδρομή/ Τερματισμό.
   Πρωτότυπο ορειχάλκινο μετάλλιο (μόνο οι τερματίσαντες).
   Δίπλωμα Συμμετοχής.
  
Υφίσταται η δυνατότητα μεταφοράς των σάκων των Δρομέων από τον χώρο της Εκκίνησης στον Τερματισμό, επίσης χώρος αλλαγής ενδυμασίας στον τερματισμό καθώς και μετάβαση από τον Τερματισμό στον Σταθμό Μετρό στην Αγία Μαρίνα με μέριμνα της Διοργάνωσης για όσους Δρομείς το επιθυμούν (πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση συμμετοχής).

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18 έτος. Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά Καλής Υγείας των συμμετεχόντων αλλά θεώρει βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν προβεί πρόσφατα σε έλεγχο της Υγείας τους και έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα επίπεδου Ημιμαραθωνίου. Επίσης Θα υπογράψουν κατά την παραλαβή του αριθμού ΒΙΒ τους στην Γραμματεία σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

Επίσης συναινούν ώστε η διοργάνωση να λάβει και χρησιμοποιήσει το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα και των βραβεύσεων  για την προβολή του αγώνα και των πολιτιστικών εκδηλώσεων ‘’Αισχύλεια’’ .
Ωράριο παραλαβής αριθμών: 14.30 – 16.30 σε ειδικά διαμορφώμενο χώρο, στην εκκίνηση του αγώνα.
 Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210.5565613   καθημερινά από τις 10:00 έως 13:00.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210.5565613  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε εδώ:

  
Μετά Τιμής.


Η πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α                                   Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε     

                                                                  


ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ                                                  ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΜΠΑΝΗΣ