22/10/15

Οι συμμετοχές του Συλλόγου


Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου διοργανώθηκαν αρκετοί αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Αρκετοί αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αγωνίστηκαν σε αυτούς. Συγκεκριμένα:

Στον 29o Γύρο Αθήνας, στον αγώνα των 10 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου μας Λίτσιος Δημήτριος, ενώ στον αγώνα των 5 χλμ ο αθλητής Μπαζούλης Αχιλλέας. Και οι δύο αγώνες συνέβαλαν να γεμίσει η πόλη των Αθηνών δρομείς.

Ενώ συμμετοχή αθλητή του Συλλόγου μας είχαμε και στον 5ο Πτώιο αγώνα δρόμου στο Ακραίφνιο. Συγκεκριμένα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς στον αγώνα των 26 χλμ ο Αλεξανδρής Αργύρης.

Επίσης, την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε για 12η χρονιά ο Τιτάνιος δρόμος. Σε αυτόν τον αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Καραγιάννης Ευάγγελος (3ος στη γενική κατηγορία), Μπροζιούτης Πέτρος (3ος στην κατηγορία του), Τρέμμας Γιώργος, Ντούμος Ευάγγελος, Γιώτας Αντώνης, Νάτσιος Ανδρέας (3ος στην κατηγορία του), Χρονόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαστεργίου Κωνσταντίνος, Ντούμος Ιωάννης, Παπατζέλος Σταυρος και Κατσιάκης Ιωάννης.