8/10/15

Αναχώρηση για τον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα συμμετέχει και φέτος στον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με ομαδική αποστολή δίνοντας δυναμικό παρών και σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων συμπολιτών μας σε αυτό τον αγώνα αποτελεί ρεκόρ και αποδεικνύει ότι ο μαζικός αθλητισμός στην πόλη μας ανθεί. Ενώ οι αθλητές μας με τη συμμετοχή τους στηρίζουν και σε αυτό τον αγώνα ευαγή ιδρύματα.

H συνάντηση για την αναχώρηση του λεωφορείου για Θεσσαλονίκη θα γίνει Σάββατο ώρα 14.15 στο Ωδείο Λάρισας, αναχώρηση 14:30 ακριβώς.

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου στις 18:45. Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα διασχίζει τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης, Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ’ Σεπτεμβρίου, Μαν. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης και τερματισμός μπροστά στο Λευκό Πύργο μετά από δύο γύρους.

Ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. θα ξεκινήσει στις 21:15 μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου), με τη διαδρομή να καλύπτει τις οδούς: Λεωφόρος Βασ. Γεωργίου, Μαν. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρος Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης, με τους συμμετέχοντες να τερματίζουν μπροστά στο Λευκό Πύργο.