3/10/15

Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών πλησιάζει


Μπήκαμε στο μήνα Οκτώβριο και η προετοιμασία για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, για όσους έχουν το συγκεκριμένο αγώνα στους στόχους τους, κορυφώνεται.

Οι αγώνες του Οκτωβρίου είναι πολλοί και συνήθως λειτουργούν ως τεστ ρυθμού και αγωνιστικής κατάστασης εν όψη του μεγάλου στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Μαραθώνιο.

Πολλοί θα αγωνιστούν στις 10 Οκτωβρίου στον 4ο Νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί αθλητές του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα στο αγώνισμα του ημιμαραθωνίου δήλωσαν συμμετοχή 80 αθλητές ενώ στο αγώνισμα των 5 χλμ δήλωσαν συμμετοχή 16 αθλητές, συνολικά 96 - αριθμός ρεκόρ για το συγκεκριμένο αγώνα. Είναι ένας αγώνας με συνεχώς αυξανόμενες συμμετοχές, ο οποίος διεξάγεται σε δύο κύκλους για πρώτη φορά φέτος. Η ανανεωμένη διαδρομή, δίπλα από τη θάλασσα προσφέρεται για ρεκόρ, ενώ το γεγονός ότι διεξάγεται βράδυ δημιουργεί μια άλλη ατμόσφαιρα.

Ενώ και σε αυτόν τον αγώνα με τη συμμετοχή μας στηρίζουμε ευαγή κοινωνικά ιδρύματα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο μαζικός αθλητισμός προωθεί και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Καλές προπονήσεις λοιπόν σε όλους. Ο Νοέμβρης είναι πιο κοντά.