6/10/15

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Ο μαζικός αθλητισμός είναι σε άνοδο στη χώρας μας και το αποδεικνύουν κάθε σαββατοκύριακο οι αγώνες που διοργανώνονται και οι χιλιάδες συμμετοχές από αθλητές, έμπειρους και μη, μικρούς και μεγάλους. Ανάμεσα σε αυτούς, δυναμικό παρών δίνει και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, του οποίου οι αθλητές εκπροσωπούν το νομό μας παντού.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ο ημιμαραθώνιος Κρήτης. Ο αγώνας είχε επιτυχία καθώς αρκετοί αθλητές έλαβαν μέρος. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Σκρουμπής Γιάννης.

Την ίδια μέρα έγινε στη Κατερίνη ο αγώνας τρέχω για την Κατερίνη συνολικής απόστασης 8 χλμ. Ο αγώνας φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Νάτσης Νίκος, Μπροζιούτης Πέτρος, Τσινίκου Δήμητρα (3η στη γενική κατάταξη γυναικών), Μεζήνης Οδυσσέας και Παπαστεργίου Κώστας.

Ενώ στον 4ο Εορδαικό ημιμαραθώνιο έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές του Συλλόγου: Φαλτσής Βασίλης, Χατζής Κώστας και Γουναράς Δημήτριος.

Επίσης συμμετοχή για αθλητή του Συλλόγου μας υπήρχε και στον 15ο ημιμαραθώνιο 'Στα χνάρια του Παυσανία'. Ο αγώνας γίνεται στη διαδρομή Ελευσίνα - Μέγαρα. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς ο Μπαζούλης Αχιλλέας (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία) και ο Λίτσιος Δημήτρης.