16/5/17

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν πολλοί αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αγωνίστηκαν σε αρκετούς από αυτούς.

Συγκεκριμένα:
Στον 18ο Ευχίδειο Άθλο συνολικής απόστασης 215 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Παρλαπάνος Τάκης, Μπαρμπούτης Αχιλλέας και Χατζηιωάννου Ιωάννης. Ενώ στον αγώνα των 107,5 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Κόντης Νίκος και Μπροζιούτης Πέτρος. Μάλιστα για πρώτη φορά τερματίζουν τόσοι πολλοί αθλητές του Συλλόγου στους συγκεκριμένους αγώνες υπεραπόστασης. Αγώνες οι οποίοι χρειάζεται αρκετή προπόνηση αλλά και ψυχή για να τους τερματίσεις.

Το Σάββατο 13 Μαΐου διοργανώθηκε για 2η χρονιά ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων και οι παράλληλοι αγώνες. Στον αγώνα των 21 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Παληογιάννης Δημήτρης. Ενώ στον αγώνα των 5 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Καρανίκα Μένη και Αθανασίου Έφη.

Στον τριαθλητικό αγώνα Almiraman το Σάββατο έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Θώμος Νίκος και Μπαρμπαγιάννης Νίκος.

Στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου συνολικής απόστασης 10 χλμ, στο Άλσος Κουρί στο Βόλο έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Τόπας Θοδωρής.

Στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λαυρίου έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Μεταξάς Άγγελος.

Στον 2ο Koziakas Mountain Race επίσης αγωνίστηκαν αρκετοί αθλητές του Συλλόγου. Στον αγώνα των 20 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Ζάχος Κωνσταντίνος, Νίκου Λεωνίδας, Φαλτσής Βασίλειος, Γούλας Απόστολος, Παυλόπουλος Βασίλειος, Μπρούτσος Βασίλειος, Αγγέλης Κώστας και Καστώρης Αναστάσιος. Ενώ στον αγώνα των 8 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Παπαδόπουλος Θοδωρής.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και ο αγώνας 'Τρέχουμε στον Πηνειό' με τους αθλητές του Συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά και να δίνουν δυναμικό παρών όπως κάθε χρόνο. Μάλιστα αρκετοί από τους αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διακρίθηκαν και στις ηλικιακές τους κατηγορίες.