7/5/17

8ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου - ο αγώνας των ρεκόρ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου στην πόλη της Λάρισας.

Χιλιάδες αθλητών έλαβαν μέρος σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου στον Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου στην πόλης της Λάρισας. Η αρχή έγινε με τον παιδικό / εφηβικό αγώνα όπου περισσότερα από 450 παιδάκια έτρεξαν από το άγαλμα του Ιπποκράτη και τερμάτισαν στο Α'Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ, με νέο ρεκόρ συμμετοχών. Οι πρώτοι τρεις αθλητές του αγώνα είναι οι Τσικούρας Νίκος του ΓΣ Γλυφάδας, Παπαλεξίου Αλέξης της ΑΕΛ και Κακαράτζας Κωνσταντίνος του ΣΔ Τρικάλων, ενώ στις γυναίκες οι τρεις πρώτες νικήτριες είναι οι Μαρινάκου Αναστασία Stoiximan, Τσινίκου Δήμητρα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και Καλαιτζή Μαρία της ΣΜΥ.

Επίσης στον αγώνα των 3 χλμ με την ονομασία Fun Run που έγινε, υπήρξαν εντυπωσιακές επιδόσεις και πλήθος κόσμου. Οι πρώτοι τρεις αθλητές του αγώνα είναι οι Παλούκης Χρήστος του Ολυμπιακού, Κανάκης Βασίλης της ΑΕΛ και Νάρης Χρήστος, ενώ στις γυναίκες οι τρεις πρώτες νικήτριες είναι οι Κοινη Αθηνά της Stoiximan, Ανδρικοπούλου Ζωή της Stoiximan και Αβδουλά Ζωή.


Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την Τροχαία Λάρισας, το μεγάλο χορηγό Stoiximan, την Εxalco, τη Λαρισαϊκή Σαμαρά, το Intersport, τη Dole, το Beauty Free, τις Ζυμώσεις Πουρνάρα, Όλυμπος, My Taxi, My Ergo Lab, Θεσσαλία Security, Ελληνικά Προϊόντα Γάλακτος Τέμπη, Ethic Sport, Θάνος.

Τις εθελοντικές ομάδες Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλοχωρίου, Vespa Club Λάρισας και όλους τους εθελοντές.