17/7/20

1ο Volos Αλυκές by Night 2020

1ο Volos Αλυκές by Night 2020

τιμώμενο πρόσωπο ο Κώστας Ρέππος

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 θα γίνει για πρώτη φορά Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στον Βόλο. Και μάλιστα με δωρεάν συμμετοχή!


Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στον πλέον άξιο δρομέα όλων των εποχών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, τον Κώστα Ρέππο, που εκτός όλων των άλλων τεράστιων επιτυχιών, το 1997 και το 1998 ήταν ο νικητής του Σπάρταθλου, κάτι που μόνο ένας ακόμη Έλληνας έχει καταφέρει, ο Γιάννης Κούρος!

Ο Κώστας Ρέππος θα τρέξει τιμητικά τον αγώνα, και φυσικά θα κάνει τις απονομές σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες. Μετά τον αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες θα γιορτάσουν σε ταβέρνα των Αλυκών, θα τιμηθεί από τον ΣΔΥ Βόλου ο Κώστας Ρέππος, και θα μιλήσει σε όλους μας για τα επιτεύγματά του, ενώ θα συμβουλεύσει τους νέους δρομείς.

Το 1ο Volos Αλυκές by Night γίνεται προς το τέλος του καλοκαιριού, και η διοργάνωση επιλέγει να καθιερώσει αυτή τη γιορτή με αγώνα μικρής απόστασης, 4 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 20.00 από την παραλία των Αλυκών, ο αγώνας θα πηγαίνει προς τα Πευκάκια στον δρόμο που είναι κλειστός στην κυκλοφορία των οχημάτων και στον ποδηλατόδρομο, και θα επιστρέφει. Την ασφάλεια της διαδρομής θα επιβλέπει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας. Όσοι δρομείς θέλουν να κάνουν μεγαλύτερη απόσταση, πριν τον αγώνα μπορούν να τρέξουν και άλλα χιλιόμετρα στις Αλυκές, στην πανέμορφη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Βόλου. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει μπάνιο στη θάλασσα, και στις 21.00 η γιορτή στην ταβέρνα.

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές και οι 3 πρώτες νικήτριες, και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα προσφέρει τον αγώνα με δωρεάν συμμετοχή σε όλους τους δρομείς (τα έξοδα στην ταβέρνα θα βαρύνουν τον κάθε συμμετέχοντα). Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις, έτσι όποιος δεν έχει τον ανάλογο χρόνο μπορεί να μετέχει είτε μόνο στον Νυχτερινό Αγώνα, είτε μόνο στη γιορτή στην ταβέρνα. Θα τηρηθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για τον covid.


Ένα αφιέρωμα στον Κώστα Ρέππο: Κώστας Ρέππος. Ο Έλληνας υπερμαραθωνοδρόμος που έγραψε ιστορία κερδίζοντας το Σπάρταθλο 1997 και 1998
 -Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou/


Η σελίδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας στο facebook: https://www.facebook.com/%CE%9...