Ακόμα και σε αυτή την ασυνήθιστη χρονιά με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, παραμένει αδιαπραγμάτευτη η αγαπημένη συνήθεια του μεγαλύτερου αθλητικού νυχτερινού πάρτυ της χώρας. Έρχεται ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που πρόκειται να μετατρέψει το βράδυ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020 σε μια μοναδική γιορτή άθλησης και ζωής!
Ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ θα προσφέρει φέτος ακόμα υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους δρομείς, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων δρόμων εκτός σταδίου, όπως αυτό εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α..

Κορυφαίοι πρωταθλητές, δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου θα προσδώσουν ιδιαίτερο χρώμα και χαρά με την συμμετοχή τους, φωτίζοντας τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου.
Η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται εντατικά, ώστε να απολαύσουν άλλη μία μαγική βραδιά όσοι γνωρίζουν ήδη και προσμένουν τον «Νυχτερινό», αλλά και εκείνοι που θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε αυτόν, να αγαπήσουν την άθληση και να μυηθούν στον υγιεινό τρόπο ζωής.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει, με καταληκτική ημερομηνία για τις ομαδικές εγγραφές τη 18η Σεπτεμβρίου 2020 και για τις ατομικές εγγραφές την 23η Σεπτεμβρίου 2020.
Επιπλέον, ο «Νυχτερινός» θα αποτελέσει το ιδανικό προοίμιο για τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, δίνοντας στους δρομείς τον απαραίτητο χρόνο για μια ολοκληρωμένη προπονητική προετοιμασία ενόψει των περισσότερων χιλιομέτρων του «Μαραθωνίου της Ιστορίας», με τις δύο μεγάλες διοργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας να αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:30), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.
O 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και αποτελεί επίσημο μέλος της AIMS. Επίσης, τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.
Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!