20/8/21

O Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας τρέχει 1881 χλμ!

O Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας τρέχει 1881 χλμ! 

 Μετά την επιτυχημένη δράση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας για να τιμήσει το 1821, η οποία έτυχε πανελλαδικής αναγνώρισης και προβολής, στην οποία μέλη και φίλοι του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κάλυψαν 1821 χλμ τρέχοντας, αυτή τη φορά διοργανώνει συμβολική δράση για να τιμήσει τα 140 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας. 

 Με αφορμή τη συμπλήρωση 140 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας το 1881, οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας τρέχουν 1881 χλμ, τιμώντας την Ελληνική επανάσταση και τον αγώνα των προγόνων μας για την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Συγκεκριμένα ο κάθε αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας που το επιθυμεί μπορεί να τρέξει ατομικά όσο επιθυμεί και όσες φορές επιθυμεί. Το άθροισμα των χλμ που θα καλύψουν στο ατομικό τρέξιμο, οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα πρέπει να είναι 1881 χλμ. Έτσι ο κάθε ένας μας, μπορεί να τρέξει στην συνηθισμένη διαδρομή του, κάνοντας την προπόνησή του και να μας στείλει τα χλμ του. Αυτά θα τα προσθέτουμε μέχρι να φτάσουμε στα 1881 χλμ. 

Ημερομηνίες ή Χρονικό διάστημα : από Κυριακή 22 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου. 

 ΥΓ. Δεν είναι αγώνας –δεν είναι ομαδική δράση - τονίζεται και πάλι, όποιος επιθυμεί τρέχει στην προπόνησή του ατομικά και μας στέλνει φωτογραφία την απόσταση που διάνυσε για να προσμετρηθούν τα χιλιόμετρα, μέχρι να ολοκληρωθούν τα 1881 που είναι ο στόχος και γιατί όχι να τα ξεπεράσουμε μέχρι την 31η Αυγούστου και ώρα 24:00. Στείλτε μας την προπόνηση, μια φωτογραφία και ανεβάστε τη στα social media με το hastag #ΣΜΝΛ #σμνλ1881