21/9/21

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 18-19.09.2021

 Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έτρεξαν παντού, σε αγώνες που έγιναν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη Ρώμη στην Ιταλία. Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Lamia Night & Run 2021. Στην απόσταση των 10 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Στεφανίδης Δημήτρης, Καραγιαννίδης Χρήστος, Καραμάνου Ελένη.

Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε ο ορεινός αγώνας υπεραπόστασης Lost Trail στον Όλυμπο, συνολικής απόστασης 57 χλμ. Στον αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Καγιάννης Σωκράτης.

Στον αγώνα των Ιωαννίνων, τον γνωστό και ως Lake Run, συνολικής απόστασης 30 χλμ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γρίβας Ιωάννης, Γιαννούσιος Κωνσταντίνος, Καραθάνος Δημήτρης, Τσιώτας Νίκος. Στον αγώνα των 5 χλμ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς ο Πραττής Νίκος και ο Πραττής Παναγιώτης.

Επίσης στο 9ο Skiathos Trail Run, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στη Σκιάθο, συνολικής απόστασης 24 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς η Χασιώτη Φανή.

Ενώ, στον αγώνα Κάτω Τιθορέα Mountain Bike Race συνολικής απόστασης 40 χλμ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στην Κάτω Τιθορέα, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Καραγιαννίδης Χρήστος.

Ακόμα, στο Δρόμο του Επαμεινώνδα που πραγματοποιήθηκε στη Θήβα, συνολικής απόστασης 21,5 χλμ, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Κόντης Νίκος.

Στο Μαραθώνιο της Ρώμης, στην Ιταλική πρωτεύουσα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Ωραιόπουλος Χρήστος, σε μια διεθνή συμμετοχή με χιλιάδες συμμετοχές. Η διοργάνωση της Ρώμης, είναι μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μαραθωνίου που διεξήχθησαν κανονικά μετά την έναρξη της πανδημίας COVID19.

Επίσης, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, συμβολικό περπάτημα στο κέντρο της πόλης, τιμώντας την παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητα.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και ο τριαθλητικός αγώνας Almiraman Half Ironman στην Κατερίνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιευτεί τα επίσημα αποτελέσματα.