5/5/14

5ος Ιπποκράτειος και Αθλητική ημερίδα

Καθώς οι μέρες για τη διεξαγωγή του 5ου Ιπποκράτειου αγώνα και του παιδικού αγώνα 1000 μέτρων πλησιάζουν (11 Μαΐου), θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες. 

Φέτος η διαδρομή έχει αλλάξει. Πιστεύουμε ότι είναι μια όμορφη και εύκολη διαδρομή. Εκκίνηση και τερματισμός είναι στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, στο κέντρο της πόλης. Μέρος της διαδρομής περνάει από την κοίτη του ποταμού Πηνειού και είναι ασφάλτινη στο σύνολό της, εκτός από 2 τμήματα χωμάτινα, συνολικά 200 μέτρων. 

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στην αναλυτική προκήρυξη μπορείτε να δείτε τις παροχές. Επιγραμματικά αναφέρουμε (μετάλλια, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, 300 τεχνικές μπλούζες, κτλ). 


Πρέπει να τονίσουμε ότι φέτος ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, πέτυχε μια μοναδική συνεργασία, στα πλαίσια του 5ου Ιπποκράτειου αγώνα, με την Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι αθλητές λάβουν μέρος στον αγώνα και το επιθυμούν, να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ σπιρομέτρηση. 


Τέλος, θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο Μεζούρλο, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα "Γενικές αρχές προπονητικής για μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις" με κεντρικό ομιλητή τον πανελληνιονίκη μαραθωνοδρόμο και μέλος Ο.Ε. ΚΜΑ και μέλος ΔΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ. Κυριάκο Λαζαρίδη και συντονιστές τον καθηγητή ορθοπεδικής του Π.Θ. και αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Θεόφιλο Καραχάλιο και τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Απόστολο Γούλα. Ενώ στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πρώην διευθυντής αγωνιστικού αθλητισμού της Γ.Γ.Α. κ. Γιώργος Τσιτρούλης. Και αυτή η εκδήλωση είναι δωρεάν. 

Σας περιμένουμε να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας και τις δύο αυτές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, με μοναδικό σκοπό τη διάδοση του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού. 

Ο πρόεδρος 
Γούλας Απόστολος