11/10/14

32ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνων

Ξεκινούν σήμερα 15 Οκτωβρίου οι εγγραφές για το πιο γρήγορο και εύκολο 10άρι της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και η ALL ABOUT RUNNING προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα γιορτή για το τρέξιμο. Η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος με χιλιάδες δρομείς να κατακλύζουν την παραλιακή λεωφόρο, τρέχοντας στην πιο εύκολη και γρήγορη διαδρομή της Αθήνας.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 32ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την ALL ABOUT RUNNIING.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
  • Σημείο εκκίνησης-τερματισμούΚεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
  • Ώρα εκκίνησης10:00 π.μ.
  • Απόσταση αγώνα10 χλμ.
  • ΤροφοδοσίαΣτη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. και στον τερματισμό
  • Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.
  • Δικαίωμα συμμετοχήςΔικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
  • Χρονικό όριο αγώναΟι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
  • Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίεςΘα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+ 
  • Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

Παράλληλοι αγώνες

Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και νέους δρομείς

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. 
Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα των 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και Μετάλλιο.


Κόστος Συμμετοχής:
Απλό Πακέτο: 10 €
Πλήρες πακέτο (Τεχνικό T-Shirt):15 €

Η εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη αν έχει γίνει η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.


Ο Αγώνας έχει όριο 2000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου θα κλείσουν και οι εγγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2111168240 ή στο race@runnermagazine.gr.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ελένη Μπερτσάτου
Νίκος Πολιάς