8/12/15

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Run the Lake

O Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης, η Λίμνη Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ», σας προσκαλούν στον αγώνα δρόμου με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στους κόλπους της Βουλιαγμένης και του Καβουριού.

Ο αγώνας δρόμου υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκοπός του αγώνα είναι η προσφορά σε κοινωφελείς σκοπούς ενώ θα συλλεχθούν είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν κατά την παράλληλη κοινωνική δράση «Τρέχω και Προσφέρω» (κλινοσκεπάσματα, φάρμακα, τρόφιμα και βιβλία), που θα διοργανωθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Στοιχεία Αγώνα

Αφετηρία και τερματισμός: Λίμνη Βουλιαγμένης

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αγώνες:
  • Αγώνας 2.000 μ. για παιδιά
  • Αγώνας 10.000 μ.
  • Αγώνας σκυταλοδρομίας 21.100 μ. | 4x5.275 μ. - RealRoadRelays Marathon & Half Marathon (3R)

Πληροφορίες διαδρομών
Όλες οι διαδρομές έχουν εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο, τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

  • Η διαδρομή των 2.000 μ. για παιδιά ξεκινά και καταλήγει στη λίμνη Βουλιαγμένης.
  • Η διαδρομή των 10.000 μέτρων θα ξεκινήσει μέσα από τη Λίμνη Βουλιαγμένης και θα ακολουθήσει πορεία αμέσως δεξιά επί της Ποσειδώνος. Σε 800 μέτρα οι δρομείς θα στρίψουν αριστερά προς Λαιμό και αμέσως δεξιά προς Καβούρι, θα διασχίσουν περιμετρικά την παραλία Καβουριού, κατόπιν θα κινηθούν με κατεύθυνση προς τον Αστέρα μέχρι το ακρωτήρι του Λαιμού όπου θα κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν και να τερματίσουν στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
  • Η διαδρομή της σκυταλοδρομίας θα ξεκινήσει μέσα από τη Λίμνη Βουλιαγμένης και θα ακολουθήσει πορεία αμέσως δεξιά επί της Ποσειδώνος. Σε 800 μέτρα οι δρομείς θα στρίψουν αριστερά προς Λαιμό και αμέσως δεξιά προς Καβούρι, θα διασχίσουν περιμετρικά την παραλία Καβουριού, κατόπιν θα κινηθούν με κατεύθυνση προς τον Αστέρα μέχρι τα 5.275 μ. όπου ο επόμενος αθλητής κάθε ομάδας θα αναλάβει να τρέξει την υπόλοιπη διαδρομή, προς τον Λαιμό μέχρι τη Λίμνη Βουλιαγμένης (σημείο εκκίνησης) και ακολούθως και οι άλλοι 2 αθλητές της ομάδας.

Η Λίμνη προσφέρει στους τερματίσαντες τη δυνατότητα να κολυμπήσουν δωρεάν στα ιαματικά νερά, καθώς οι ευεργετικές τους ιδιότητες και η σταθερή ζεστή θερμοκρασία τους, αποτελεί ιδανική επιλογή για την ανακούφιση από τον πόνο, τη δυσλειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος ή την αποκατάσταση από τραύματα.

Ιατρική κάλυψη
Κατά τη διάρκεια του αγώνα παρέχεται ιατρική κάλυψη.

Ναυαγοσωστική υποστήριξη
Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.’ www.pashna.gr θα παρέχει υπηρεσίες ναυαγοσωστικής υποστήριξης εντός και εκτός της Λίμνης σε κάθε συμμετέχοντα.

Τροφοδοσία

Σταθμοί με νερό:

Στην εκκίνηση-τερματισμό
Στα 5 χιλιόμετρα

Δηλώσεις συμμετοχής – καταληκτική ημερομηνία εγγραφής - κόστος συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωσης www.runthelake.gr, από Τρίτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 (λαμβάνοντας νούμερο συμμετοχής με αναγραφόμενο το επώνυμο του συμμετέχοντα και αφού έχει καταβληθεί και το αντίτιμο κόστος συμμετοχής) και μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 (χωρίς αναγραφόμενο επώνυμο συμμετέχοντα).

Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται στα websites www.runthelake.gr

Επικοινωνία: info@runthelake.gr

Κόστος συμμετοχής
  • Αγώνας 10.000 μέτρων
Το κόστος συμμετοχής για το απλό πακέτο είναι 10 ευρώ και για το ενισχυμένο, με παροχή τεχνικού T- Shirt είναι 15 ευρώ.

Tο ποσό της συμμετοχής κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘’ΕΥΚΛΗΣ’’ στην Τράπεζα Πειραιώς:

GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052

  • Αγώναςσκυταλοδρομίας Real Road Relays marathon & Half Marathon (3R)
Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα σκυταλοδρομίας RealRoadRelays Marathon & Half Marathon (3R) είναι 50 ευρώ ανά ομάδα με όλες τις παροχές και μπλουζάκι τεχνικό για κάθε δρομέα.

Tο ποσό της συμμετοχής κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘‘ΕΥΚΛΗΣ’’ στην Τράπεζα Πειραιώς:
GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052

Αναλυτικές πληροφορίες δίνονται στην ηλεκτρονική αίτηση.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λαμβάνετε αυτομάτως ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.

  • Αγώνας 2.000 μέτρων
Ο αγώνας των 2.000 μέτρων για παιδιά μέχρι 14 ετών είναι δωρεάν

Δωρεάν συμμετοχές

Χωρίς κόστος μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές που εντάσσονται στην κατηγορία Α.ΜΕ.Α., οι οποίοι θα λάβουν όλες τις παροχές και τα προνόμια της διοργάνωσης συμπληρώνοντας φόρμα εγγραφής για να λάβουν χρονομέτρηση, μπλουζάκι και αριθμό αθλητή. Στην αίτηση συμμετοχής θα συμπληρώσουν στο πεδίο ΟΜΑΔΑ την ένδειξη ΑΜΕΑ.

Ηλικιακές κατηγορίες
  • Για τον αγώνα 10.000 μ. θα ισχύσουν οι ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες:
Άντρες: 18 – 39, 40 – 49, 50 – 59, 60+
Γυναίκες: 18 – 39, 40 – 49, 50+
  • Για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας θα ισχύσουν οι ακόλουθες κατηγορίες:
Ομάδα αμιγώς αντρών
Ομάδα αμιγώς γυναικών
Ομάδα μικτή με οποιαδήποτε σύνθεση φύλου | 2+2 | 3+1

Παραλαβή chip χρονομέτρησης & αριθμών
Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά, ενώ η παραλαβή των chip χρονομέτρησης, των αριθμών συμμετοχής και του πακέτου προνομίων του αγώνα θα γίνεται στη Λίμνη Βουλιαγμένης:

Παρασκευή 18/12, από 10:00-18:00
Σάββατο 19/12, από 10:00-18:00

Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών. Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Επίσης, ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.

Έπαθλα

Ηλεκτρονικά Διπλώματα και μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν
10.000 μ. | Κύπελλα θα δοθούν στους νικητές των κατηγοριών ανδρών και γυναικών (3 για κάθε κατηγορία)
4x5.275 μ. | Κύπελλα θα δοθούν στους νικητές των κατηγοριών ανδρών, γυναικών και μικτής ομάδας (3 για κάθε κατηγορία)
2.000 μ. | Κύπελλα θα δοθούν στους νικητές των κατηγοριών αγοριών, κοριτσιών (3 για κάθε κατηγορία)


Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα, τον χάρτη διαδρομής, τη φόρμα εγγραφής, τα έπαθλα, τους χορηγούς, τον εθελοντισμό και τα αποτελέσματα θα βρείτε στο site www.runthelake.gr