2/3/19

Διεθνής διάκριση για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κατέκτησε 4 ακόμα διεθνή βραβεία.
Την Τρίτη 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Ήμέρα του Μαραθωνίου΄στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη όπου θα τιμηθούν όσοι αθλητές και σύλλογοι διακρίθηκαν στον περσινό Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.
Έτσι λοιπόν στη φετινή εκδήλωση ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα πάρει 2 βραβεία για την πολυπληθέστερη συμμετοχή συλλόγου πανελλαδικά στον περσινό Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Επίσης ο αθλητής του Συλλόγου Γκισάκης Ιωάννης θα βραβευτεί με το χρυσό μετάλλιο της ηλικιακής του κατηγορίας στον περσινό Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και ο αθλητής του Συλλόγου Λιάπης Αριστείδης με το χάλκινο μετάλλιο στην ηλικιακή του κατηγορία του περσινού Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.
Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή και συγχαρητήρια στους δύο αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γκισάκη Ιωάννη και Λιάπη Αριστείδη, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα της δια βίου άθλησης.
ΥΓ. μοιραζόμαστε τη συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία αποτελεί το κεντρικό θέμα στην επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για την εκδήλωση 'Ημέρα του Μαραθωνίου', με δύο αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, των Ντικούδη Χρήστου και Καγιάννη Σωκράτη οι οποίοι δίνουν μαθήματα προσπάθειας και ήθους.