3/12/20

Virtual Open Door Run

 Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του «Open Door Run», που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, φέτος η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, λόγω των μέτρων της πανδημίας,  θα διοργανώσει τον αγώνα δρόμου Virtual.     

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης είναι η  εφαρμογή των μέτρων της  πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.    

Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την ανέγερση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Αξίζει να τρέξουμε όλοι, όσο μπορεί ο καθένας. Κάθε μέτρο μετράει.

Στο «Virtual Open Door Run» συμμετέχουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας, αλλά και συγχρόνως όλοι μαζί ενωμένοι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια διασκεδαστική αλλαγή από την καθημερινότητα και να δυναμώσουμε το ηθικό όλων των δρομέων, ενώ παράλληλα να στηρίξουμε το έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και να τονίσουμε την αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Ο αγώνας δρόμου «Virtual Open Door Run» θα πραγματοποιηθεί  (μόνο για ενήλικες):

Από την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου & θα περιλαμβάνει αποστάσεις:

10 χλμ., 5 χλμ., & 3 χλμ.
Κόστος συμμετοχής: 3€ ή 5 € ή 10€ ή 20 € ή 50 €

Μπορείτε να ανεβάζετε τον χρόνο σας: 
Από την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Οι εγγραφές ξεκινούν:
Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία) μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου.

Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Πηγή www.runnermagazine.gr