16/5/21

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ευρωπαϊκούς αγώνες βάδην στην Τσεχία.

Θυμίζουμε ότι η Αντιγόνη έχει τρέξει στον 9ο Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου - τον αγώνα που διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, το Μάιο του 2018, κερδίζοντας τον αγώνα 10 χλμ γυναικών. 




Παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ από το www.sportsfeed.gr για τη σημερινή της επιτυχία.

'Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βάδην των ομάδων που ολοκληρώθηκε στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας, η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου ήταν συγκλονιστική και έγραψε ιστορία, αφού και το πανελλήνιο ρεκόρ στα 35χλμ. βάδην κατέρριψε και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Γιουτζίν για το 2022 επιβεβαιώσε.

Το σημαντικότερο; Ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης τερματίζοντας σε 2:49:55 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού στίβου!

H Ελεονόρα Τζιόρτζι ολοκλήρωσε στη 2η θση σε 2:51:05 και η Λιντία Μπαρτσέλα από την Ιταλία επίσης ήταν τρίτη με 2:51:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντρισμπιώτη τελείωσε τον αγώνα δίχως να δεχθεί παρατήρηση σε αντίθεση με τις αντίπαλες της
.'

Πηγή www.sportsfeed.gr.