12/4/22

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 10.04.2022

 Στη διοργάνωση του 16ου  Διεθνή Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” βρέθηκαν πολλοί αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Ειδικότερα στο αγώνισμα του Μαραθωνίου έτρεξαν την απόσταση των 42,195 χλμ από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη και τερμάτισαν επιτυχώς οι Ιωάννης Βόγιας (1ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Φιλάρετος Κυριακάκης, Γιώργος Αντωνίου, Ιωάννης Βασιλός, Ιωάννης Σκρουμπής, Πέτρος Μπροζιούτης, Απόστολος Γούλας, Κωνσταντίνος Πατσαλιάς, Αντώνης Ακριβούλης, Ιωάννης Ντούμος, Χρόνης Καρβάνης, Μιχάλης Καρατέγος, Απόστολος Ευθυμιάκος, Αντώνιος Θανασάρας, Γεώργιος Λυγούρας, Νικόλαος Γκουντούρας, Ηλίας Στρούλιας, Οδυσσέας Λέλης και Ευάγγελος Ντούμος. Να σημειωθεί ότι οι δύο πρώτοι πέτυχαν το sub3 και θα συμπεριληφθούν στους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους για φέτος! 

   Στον αγώνα των 10 χλμ μλεσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης έτρεξαν και τερμάτισαν οι Χρήστος Χρήστου, Θεοδώρα Γκουντιλάκη, Ιουλία Αγγελακοπούλου, Ιωάννης Δελημάρης, Ελισσάβετ Τζίκα, Αλεξάνδρα Μάντζαρη, Όλγα Μπαντή, Ιωάννης Μπουζιώτας, Νικολέτα Κατσάνη, Φανή Χασιώτη, Ραφαέλλα Παπαστεργίου και Κωνσταντίνος Παπαστεργίου.

   Αρκετά νοτιότερα, στον 34ο Βαρτζάκειο δρόμο υγείας - γύρο Πειραιά, αγώνα 13,5 χλμ στον Πειραιά συμμετείχε και τερμάτισε επιτυχώς το μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Μαρίνα Ορφανού.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στο Χρήστο Λάμαρη, μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και υιό του Γιάννη Λάμαρη, τ. προέδρου του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου, ο οποίος κατέκτησε την τέταρτη θέση της γενικής κατηγορίας του Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, τερματίζοντας με έναν εκπληκτικό χρόνο. Με αυτή του την επίδοση ο Χρήστος κατατάσσετε στους καλύτερους αθλητές στη χώρας μας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου για το 2022. Για την ιστορία ο Χρήστος τερμάτισε σε 2.30.38.