26/10/23

Επίθεση σε αθλούμενη στον Περιφερειακό δρόμο της Λάρισας

 Δημοσιεύουμε την καταγγελία που μας έκανε μέλος του Συλλόγου μας σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του. Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία.


Σήμερα το πρωί, στον Περιφερειακό δρόμο της Λάρισας, από τον κυκλικό κόμβο της Νέας Σμύρνης προς το Αλκαζάρ, άντρας ηλικίας 50-60 ετών επιτέθηκε σε γυναίκα, η οποία είχε βγει για τον καθιερωμένο πρωινό της περίπατο.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6:30 το πρωί, οπότε και ο άντρας πιθανότερα ήταν κρυμμένος στις καλαμιές που υπάρχουν δίπλα στο πεζοδρόμιο. Ακολούθησε τη γυναίκα, την έφτασε και της επιτέθηκε. Η ίδια προσπάθησε να αμυνθεί, τη χτύπησε και την έσπρωξε, ρίχνοντάς την στο πεζοδρόμιο, ενώ τελικά κατάφερε να ξεφύγει βάζοντας τις φωνές.
Η γυναίκα είναι απολύτως καλά αυτή τη στιγμή, ωστόσο ένα τέτοιο περιστατικό θα πρέπει να γίνει γνωστό προς ενημέρωση όσο γίνεται περισσότερο κόσμου. Συνέβη σε ένα σημείο της πόλης όπου καθημερινά πολύς κόσμος βγαίνει για τη βόλτα του, περπάτημα και τρέξιμο.
Δυστυχώς σε μια κοινωνία με τόσα πολλά προβλήματα, για ακόμα μια φορά φαίνεται πως πρέπει να προσέχουμε το κάθε μας βήμα! Παρακαλώ διαδώστε το προς ενημέρωση όλων και αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον!