26/2/15

Πως τρέχει το κάθε ζώδιο;


Κριός
Για τον Κριό τα πράγματα είναι απλά: Θα βγει πρώτος πάει και τελείωσε! Στο σπίτι του θα δεις όλα τα τρόπαια στα ράφια του... ούτως ή άλλως δεν είπαμε; Θα είναι πάντα πρώτος. Σίγουρα θα τον δεις πρώτο και στην εκκίνηση να έχει μία μύτη του παπουτσιού προβάδισμα από τους υπολοίπους.

Ταύρος
Θα τερματίσει τον αγώνα με κάθε τρόπο. Θα κουτρουβαλήσει, θα συρθεί αν χρειαστεί μέχρι τη γραμμή του τερματισμού λόγω της επιμονής του και του φόβου του μην τον περάσει ο Κριός από δίπλα και είναι πάλι δεύτερος. Δε θα τον δεις να φοράει το φανταχτερό ρούχο ή παπούτσι. Του αρέσει να είναι low-profile!

Δίδυμος
Ο δίδυμος δεν τρέχει για την πρωτιά. Θα τρέξει για να γνωρίσει το νέο κόσμο που ξεδιπλώνεται δίπλα του, η κάθε πετρίτσα, το κάθε μονοπάτι θα τον κάνει να νιώσει ελεύθερος. Ο δίδυμος θα χρησιμοποιήσει την ευφυΐα του για να καταφέρει να βγει πρώτος. Προσοχή θα χρησιμοποιήσει κάθε πανούργο τρόπο για να το πετύχει

Καρκίνος
Ως ένα ζώδιο που αναζητεί την περιπέτεια θα τον δεις στο βουνό σε κάποια απόμακρη κορυφή που θα τον κάνει να νιώσει πως ζει κάτι το διαφορετικό. Χρησιμοποιώντας τη διαίσθηση του θα αποφύγει της κακοτοπιές

Λέων
Ο Λέων πάνω απ’όλα σε αυτό τον αγώνα θα θέλει να ξεχωρίσει και θα κάνει τα πάντα γι αυτό. Πρέπει όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω του. Θα φορέσει το πιο φαντεζί παπούτσι της αγοράς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ με έντονο χρώμα (ακόμη κι αν δεν χρειάζονται ) – Είναι ο λεγόμενος δρομέας Robocop

Παρθένος
Ο Παρθένος θα αναλύσει κάθε μονοπατάκι της διαδρομής και αν δεν μπορεί θα νιώσει φοβερή ανασφάλεια. Θα έχει το πιο καθαρό παπούτσι και ρούχο, θα αλλάξει αμέσως τα βρεγμένα και θα έχει τουλάχιστον 3 πεντακάθαρες αλλαξιές.

Ζυγός
Να πάω για τρέξιμο ή να μην πάω; Ο Ζυγός θα κάνει τουλάχιστον 3 χρόνια να αποφασίσει αν θα πάει στον αγώνα της επόμενης Κυριακής. Μέχρι να σκεφτεί και να ζυγιάσει τι θα βάλει και τι αξεσουάρ θα φορέσει ο αγώνας θα έχει τελειώσει θα έχουν δοθεί όλα τα τρόπαια και οι δρομείς θα έχουν πιει και το After Run καφεδάκι.
Κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και προλάβει να τρέξει θα βρει κάτι να ζυγιάσει και εκεί που όλα είναι καθορισμένα. Πιθανώς να αλλάξει και τη διαδρομή!

Σκορπιός
Ο δρομέας Σκορπιός από την καχυποψία του και μόνο θα ψάχνει όλη τη διαδρομή μήπως του την έχουν στήσει για να τον απαγάγουν ET. Αν δεις κάποιο δρομέα μόνο του στο παγκάκι με τα ακουστικά... ε αυτός θα είναι ο Σκορπιός.

Τοξότης
Τον Τοξότη τον καθοδηγεί η τύχη. Τόσο πολύ που πιθανώς τυχαία βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης! Πιθανώς να αργήσει να τερματίσει γιατί το ελεύθερο του πνεύμα τον έφτασε σε ένα βράχο να φιλοσοφεί "Γιατί τρέχει ο κόσμος;;;"

Αιγόκερως
Από τη φιλοδοξία του να βγει πρώτος θα τον δεις να κάνει χιλιάδες γύρους καθημερινά μέχρι να το πετύχει. Θα λιώσει 10 σόλες παπουτσιών τουλάχιστον μέχρι να καταφέρει να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.

Υδροχόος
O Υδροχόος είναι ο ξερόλας των δρομέων. Ξέρει τα πάντα από διατροφές γυμναστικές ρυθμούς... μόνο πότε θα τερματίσει δεν ξέρει. Συνήθως δεν κάνουν τίποτα από αυτά που λένε και το ρίχνουν στο φαγητό αλλά δεν πειράζει... η προσπάθεια μετράει!

Ιχθύες
Το αποκορύφωμα του μυστικισμού. Είναι πολύ πιθανώς να τους δεις να καταναλώνουν απαγορευμένες ουσίες γιατί έτσι θα έτσι θα φτάσουν τον πραγματικό τους εαυτό