9/1/17

Έρευνα Μαραθωνίου Αθήνας 2016

ekpa logo
Αγαπητοί δρομείς του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων των 5 και 10 χιλιομέτρων,
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων των 5 & 10 χιλιομέτρων, το Σπουδαστήριο Κοινωνιολογίας του Αθλητισμού, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, πραγματοποιεί έρευνα που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του σύγχρονου Έλληνα δρομέα και κατ’ επέκταση του δρομικού κινήματος στη χώρα μας με τίτλο, «Μελέτη για τα κοινωνικά και ατομικά χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων στις δρομικές δραστηριότητες στην Ελλάδα».
marathonios 15 05 399
Οι απαντήσεις οι οποίες θα δοθούν από εσάς στο ερωτηματολόγιο που αναδύεται από τον παρακάτω σύνδεσμο, είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές, τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για επιστημονικούς σκοπούς μέσα στα πλαίσια της έρευνας και εντός της σχολής, ενώ τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και προσβάσιμα από όποιον ζητηθεί.
Η βοήθειά σας θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη διεξαγωγή και την ολοκλήρωση της έρευνας. Τα αποτελέσματα θα αποτελέσουν αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δρομικής κοινότητας και θα καταστούν δημόσια κατόπιν ολοκλήρωσης της έρευνας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη βοήθειά σας σε αυτή την ερευνητική μας προσπάθεια.
Παρακαλώ πατήσετε επάνω στον υπερσύνδεσμο για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο