1/12/19

1ος ATROMITOS ULTRA

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
1ος ATROMITOS ULTRA
8-9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ προκηρύσσει και διοργανώνει τον 1ο ATROMITOS ULTRA σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


1 . ΤΟΠΟΣ–ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Οαγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σαββάτο 08 και την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου2020.
2.ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Ηώρα εκκίνησης για τον αγώνα των 50km, των 100Km και για την σκυτάλη των 50km (5x10km) θα δοθεί το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου στις 08:00 π.μ παραπλεύρως της γραμματείας του Κωπηλατοδρομίου.
Ηώρα εκκίνησης για τον αγώνα των 12 ωρών και των 24 ωρών θα δοθεί το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ επίσης παραπλεύρως της γραμματείας του Κωπηλατοδρομίου.
3. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
50km
50km σκυτάλη (5 x10km)-Οι ομάδες μπορεί να είναι και μεικτές. 100km
12ώρες
24ώρες
4.ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Σε όλους τους παραπάνω αγώνες δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα του αγώνα (γεννηθέντες – γεννηθείσες το 2002 και μεγαλύτεροι-μεγαλύτερες).
5.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους εμπρόθεσμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πριν από τη συμμετοχή τους λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα.
6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από 15 Νοεμβρίου 2019 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2020 για τον αγώνα μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση
7.ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Οι αγώνες των 50km, των 100km και των 50Km σκυτάλη (5x10km) θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη ασφάλτινη, επίπεδη , κυκλική διαδρομή των 2Km περιμετρικά των πύργων χρονομέτρησης του κωπηλατοδρομίου.
Οι αγώνες των 12ωρών και των 24ωρών θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη ασφάλτινη, επίπεδη , κυκλική διαδρομή του 1Km περιμετρικά των πύργων χρονομέτρησης του κωπηλατοδρομίου.
8. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ –ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι δρομείς των 50km, των 100km , των 50Km σκυτάλη (5x10km) και του αγώνα των 12 ωρών θα μπορούν να λάβουν τροφοδοσία και υποστήριξη( π.χ ρουχισμό) σε συγκεκριμένο και οριοθετημένο από τη διοργάνωση σημείο. Στο σημείο αυτό θα υπάρχουν πάγκοι της διοργάνωσης με νερό, ενεργειακά συμπληρώματα, ηλεκτρολύτες, φρούτα, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά κ.α αλλά και πάγκοι τους οποίους θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πληρώματα υποστήριξης των αθλητών. Οποιαδήποτε βοήθεια σε σημείο διαφορετικό από το σημείο που θα έχει οριοθετήσει η διοργάνωση επιφέρει την αυτόματη ακύρωση του αθλητή που την λαμβάνει.
Οι αθλητές των 24ωρών εκτός των πάγκων της διοργάνωσης θα μπορούν να λάβουν βοήθεια και από τον προσωπικό τους πάγκο ο οποίος θα έχει οριστεί από τη διοργάνωση κατόπιν κλήρωσης. Οποιαδήποτε βοήθεια σε σημείο διαφορετικό από τα ορισθέντα σημεία επιφέρει την αυτόματη ακύρωση του αθλητή που την λαμβάνει.
Οι αθλητές του αγώνα των 24 ωρών θα δικαιούνται επίσης 1 γεύμα κατά τη διάρκεια του αγώνα το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 20:00 μ.μ μέχρι 22:00μ.μ Όλοι οι αθλητές θα έχουν δικαίωμα μεταγωνιστικού σνακ-γεύματος.
9 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.
10. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Θα υπάρχει τέντα εναπόθεσης σάκων των αθλητών ωστόσο καλό είναι στο σάκο να αναγράφεται ο αριθμός του αθλητή και να μην περιέχει αντικείμενα μεγάλης αξίας. Οι αθλητές των 24 ωρών θα διαθέτουν και προσωπικό πάγκο.
11.ΕΠΑΘΛΑ
Στους αγώνες των 50km και των 100km όσοι αθλητές τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες θα λάβουν επιπλέον κύπελλα.
Οι απονομές στους τρεις πρώτους θα διεξαχθούν εφόσον τερματίσουν τουλάχιστον τέσσερα άτομα στην αντίστοιχη κατηγορία.
Στον αγώνα των 50km σκυτάλη (5x10km) όσοι αθλητές τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Οι τρεις πρώτες ομάδες θα λάβουν επιπλέον κύπελλα.
Στον αγώνα των 12 ωρών όσοι αθλητές-αθλήτριες συμπληρώσουν 60km θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες θα λάβουν επιπλέον κύπελλα.
Οι απονομές στους τρεις πρώτους θα διεξαχθούν εφόσον τερματίσουν τουλάχιστον τέσσερα άτομα στην αντίστοιχη κατηγορία.
Στον αγώνα των 24 ωρών όσοι αθλητές-αθλήτριες συμπληρώσουν 120km θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες θα λάβουν επιπλέον κύπελλα.
Οι απονομές στους τρεις πρώτους θα διεξαχθούν εφόσον τερματίσουν τουλάχιστον τέσσερα άτομα στην αντίστοιχη κατηγορία.
Ηλικιακές κατηγορίες δεν θα υπάρξουν.
12. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για τον αγώνα των 50 km: 25 ευρώ
Για τον αγώνα των 50 km σκυτάλη (5x10km): 60 ευρώ ανά ομάδα-12 ευρώ το άτομο
Για τον αγώνα των 100 km: 35 ευρώ
Για τον αγώνα των 12 ωρών: 45 ευρώ
Για τον αγώνα των 24 ωρών: 65 ευρώ
Οι παραπάνω τιμές αφορούν τα βασικά πακέτα συμμετοχής τα οποία περιλαμβάνουν: Αριθμό συμμετοχής και παραμάνες
Chip χρονομέτρησης Αναμνηστικό T-Shirt του αγώνα
Αναμνηστικό μετάλλιο (Βλ. παράγραφο 11. ΕΠΑΘΛΑ)
Τροφοδοσία από τους πάγκους της διοργάνωσης (Βλ. παράγραφο 8. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ –
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ )
13. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
13.1Όλοι οι συμμετέχοντες μέχρι 2 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα τους πρέπει να παρουσιασθούν στη Γραμματεία του αγώνα παραπλεύρως του σημείου εκκίνησης για να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους (νούμερο, chip κ.τλ)
13.2Τα νούμερα των δρομέων πρέπει να φορεθούν σε εμφανές σημείο και μόνο από τα το πρόσωπο για το οποίο έγινε η εγγραφή.
13.3Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα με βάση τους κανονισμούς.
14. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:
‘Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνουν την υποχρέωση και την ευθύνη να μεριμνήσουν για όλες τις ιατρικές εξετάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες προκειμένου να λάβουν μέρος σε αγώνα υπεραπόστασης.
15. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ηδιοργάνωση σε συνεργασία με Εθελοντικές Ομάδες Διασωστών θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών και την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.
.
16. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Πρόεδρος: Ράϊκου Αγγελική Αντιπρόεδρος: Ζορμπά Ευανθία Γραμματέας: Χριστοφορίδης Παναγιώτης Ταμίας: Χιώτη Μαρία
Μέλη: Αλπμάνης Χριστόφορος-Τσιτσιλόνη Γεωργία-Ράϊκος Γιώργος-Κουζέλη Θεοδώρα-Κασσίμη Βασιλική Εταιρεία: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Τεχνικός Διευθυντής: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ
17. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ