30/8/14

Συμμετοχές του Συλλόγου

Στη Λήμνο πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά τα Ερμολάια. Ο αγώνας είναι συνολικής απόστασης 5 χλμ. Και σε αυτό τον αγώνα ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας είχε παρουσία. Συγκεκριμένα ο αθλητής του Συλλόγου μας Γιαννούσιος Κων/νος έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς.

Ενώ, συμμετοχή για το Σύλλογο υπήρχε και σε αγώνα στο χωριό Κέντρο Γρεβενών και τερματισμό στο μοναστήρι του Αγίου Νικάνωρα. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Ντούμος Ευάγγελος.

Φαίνεται πώς ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έχει καθιερωθεί και στην Κρήτη, αφού οι αθλητές του το τελευταίο διάστημα λαβαίνουν μέρος σε πολλούς αγώνες που διοργανώνονται εκεί. Αυτή τη φορά, συμμετοχή και τερματισμό είχαμε στον 2ο αγώνα δρόμου Βιάννου. Ο αγώνας ήταν συνολικής απόστασης 17 χλμ, τα 12 ήταν σε χωματόδρομο και τα 5 σε άσφαλτο. Ο αθλητής του Συλλόγου μας που έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ήταν ο Μπίτος Γιάννης.

Στον αγώνα 10 χλμ που έγινε στα παράλια του Νομού Λάρισας και συγκεκριμένα στα Μεσάγγαλα, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές μας Γούλας Απόστολος (1ος στη γενική κατηγορία) και Φαλτσής Βασίλειος.

Ο αθλητής του Συλλόγου, Μπέλτσιος
Βασίλης στον αγώνα Αγίου Χαραλάμπους
Επίσης, συμμετοχή του Συλλόγου μας είχαμε και στον αγώνα Αγ. Χαραλάμπους στην Κατερίνη, συνολικής απόστασης 5 χλμ. Στον συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Μπέλτσιος Βασίλης.