25/6/18

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 24/06/2018


 Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά ο Olympus Marathon και οι παράλληλοι αγώνες. Ο Olympus Marathon είναι ο αγώνας βουνού με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ελλάδα, ενώ κάθε χρόνο αθλητές από όλο τον κόσμο δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο βουνό των 12 θεών της αρχαιότητας. Και φέτος αρκετοί αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος στους αγώνες του Ολύμπου.

Την Παρασκευή στον αγώνα Vertical, ο οποίος έγινε για πρώτη χρονιά, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Δημάκης Δημήτρης.
Το Σάββατο στον αγώνα των 42 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Μάγγος Κων/νος, Νίκου Λεωνίδας, Γιώτας Αντώνης, Αγγέλης Κώστας,  Καστόρης Αναστάσιος και Δοξαράς Γεώργιος.



Το Σάββατο στον αγώνα των 15 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Κυριακάκης Φιλάρετος, Μάγγος Αθανάσιος, Τσάκος Κώστας, Χασιώτη Φανή, Παύλου Χρήστος, Αθανασιάδης Σαμουήλ, Γκέκας Απόστολος, Κουτσονίκος Βασίλειος, Μπίκης Ευθύμιος, Γκόλτσιος Κώστας, Παπαδήμας Νικόλαος, Τρουβας Κωνσταντίνος, Μπαλαμώτη Άννα, Πουτσιάκας Δημήτριος, Χριστοδούλου Ακριβή και Θάνου Ντανιέλα.

Στον Καραϊσκάκειο δρόμο 18,5χλμ που έγινε την Κυριακή στο Μαυρομάτι Καρδίτσας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Μεταξάς Άγγελος, Τρέμας Γιώργος, Κούκος Δημήτρης, Σβάρνας Αναστάσιος, Τσαγκούλη Φανή (2η γυναίκα), Παπαστεργίου Κων/νος, Ντούμος Ευάγγελος.

Στον 20ο αγώνα δρόμου Στα χνάρια του Απόστολου Παυλου, που έγινε στην αρχαία Κόρινθο, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Σβάρνας Γιώργος (3ος στην ηλικιακή του κατηγορία).
Στον 4ο αγώνα δρόμου Νεάπολης Κοζάνης έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Σακαλής Χρήστος.