24/9/19

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 21-22/09/2019

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος σε αρκετούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο ορεινός αγώνας υπεραπόστασης Lost Trail στον Όλυμπο. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι συνολικά 57 χλμ σε δύσβατα μονοπάτια του Ολύμπου και θεωρείται από τους πιο δύσκολους αγώνες βουνού στη χώρα μας. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γραμματικός Δημήτριος, Φαλτσής Βασίλειος, Νάτσιος Νίκος, Κωσταρας Φώτιος, Νίκου Λεωνίδας, Αθανασιάδης Σαμουήλ και Κωνσταντινίδης Ιωάννης. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί η μαζική συμμετοχή αθλητών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε έναν δύσκολο αγώνα υπεραπόστασης βουνού. Μάλιστα ο διοργανωτής έκανε ειδική αναφορά στη μαζική παρουσία των αθλητών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 1ος ημιμαραθώνιος Καλλιθέας στην Αττική. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Ακριβούλης Αντώνης.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Λεωνίδα Τρόπαιο στις Θερμοπύλες, συνολικής απόστασης 25 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Στεφανίδης Δημήτρης.
Επίσης, την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε το 8ο Skiathos Trail Run, στο νησί της Σκιάθου. Η απόσταση του αγώνα είναι 21 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Αρμαμέντος Αντώνης και Νάτσιος Ανδρέας.
Ακόμα στον Γύρο λίμνης Ιωαννίνων για μια ακόμα χρονιά έλαβαν μέρος αρκετοί αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Στον αγώνα των 30 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι
ΓΙΩΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΦΩΤΗΣ
ΤΣΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΦΩΤΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΘΩΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΒΑΡΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΓΚΑΓΚΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΤΣΙΑΡΙΠΑ ΘΩΜΑΗ
ΚΑΡΑΤΕΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΑΡΙΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΒΑΡΝΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΥΞΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΤΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΗΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Στον αγώνα των 10 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι 

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΧΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΑΒΔΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Στον αγώνα των 5 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι
ΚΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΟΥΤΣΑ ΘΑΛΕΙΑ
ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΑ