11/9/19

4ο Veikou Trail

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ο τέταρτος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «4ο Veikou Trail». Η διοργάνωση φέρνει την σφραγίδα της MY SPORTEVENT και συν-διοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου. Πρόκειται για τη συνέχεια των τριών πρώτων πετυχημένων διοργανώσεων «ορεινού» τρεξίματος που διεξάγεται γύρω και μέσα στο λόφο του άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι.
Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το «4ο Veikou Trail » θα ανοίξουν άμεσα, εντός των επόμενων ημερών και θα είναι διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr, όπως επίσης και μέσα από την πλατφόρμα www.racefinder.gr.
Οι αποστάσεις του αγώνα θα είναι 5, 10 χλμ. & 5 Nordic Walking. Παράλληλα όπως κάθε χρονιά, θα διεξαχθούν και παιδικοί αγώνες.
Η προκήρυξη του αγώνα θα ανακοινωθεί σύντομα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@veikoutrail.gr.
Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail
19 Ιανουαρίου 2020 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

MYSPORTEVENT