24/3/23

Με πληρότητα συμμετοχών θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος» στα Φάρσαλα

 


ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με πληρότητα συμμετοχών θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος» στα Φάρσαλα

 

Με πληρότητα συμμετοχών (262 στον αριθμό) ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές 2ου «Μυρμιδόνων Άθλου» που θα διεξαχθεί στα Φάρσαλα την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαρτίου.

Αθλητές από όλη την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα θα συναγωνιστούν σε έναν απαιτητικό ορεινό αγώνα στην ευρύτερη περιοχή του άλσους της πόλης. Το παρόν θα δώσουν αρκετοί γνωστοί αθλητές όπως ο περσινός νικητής Γκισλης Α., οι Κασιαρας Ν., Πουρικας και σύλλογοι και ομάδες όπως ο Σ.Μ.ν. Λαρισας που είναι συνδιοργανωτής του αγώνα και έχει δυναμική παρουσία κάθε χρόνο, σύλλογοι από όλοι την Ελλάδα, προπονητικές ομάδες όπως η Vmax του κ. Παππα Ευ. και φυσικά το running team Farsala που είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

Ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος» θα διεξαχθεί σε απόσταση 21 χλμ. με + 1000 μ. θετικής και αρνητικής υψομετρικής με ώρα εκκίνησης στις 9 το πρωί.

Διοργανώνεται από τον Δήμο Φαρσάλων, τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Π.Ε Λάρισας), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων και τον Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας.