18/3/23

Προκήρυξη και άνοιγμα εγγραφών Poikilo Rocky Mountain 2023

 Η πρώτη Κυριακή του Απριλίου θα βρει τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους. Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, το 10ο Poikilo Rocky Mountain. Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και σταθερό σταθμό στο καλεντάρι κορυφαίων δρομέων.

Και στη φετινή διοργάνωση ο «Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» έχει ισχυρό συμπαραστάτη την Περιφέρεια Αττικής. Η πλούσια εμπειρία και τεχνική κατάρτιση του Συλλόγου στο σχεδιασμό αθλητικών events και η υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής δίνουν ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση και συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Το 10ο Poikilo Rocky Mountain είναι ένας γνήσιος αγώνας ορεινού τρεξίματος με τέσσερις διαδρομές, 22,5km, 8km,4km και τον παιδικό αγώνα 1km.Το αγκάλιασμα του αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα στο διοργανωτή σύλλογο να παρέχει για φέτος ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή των αθλητών στις δύο μικρές διαδρομές: Poikilo Fun 4km και τον παιδικό αγώνα Rockάκι 1km.

Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξει όριο 200 αθλητών ανά αγώνα.

Διαδρομές Αγώνα

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.pdsodysseas.gr ,όπου εκεί θα βρείτε την προκήρυξη και πληροφορίες για τον αγώνα.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.