24/11/19

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 24/11/2019

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο ιστορικός αγώνας στις Θερμοπύλες. Φέτος για πρώτη χρονιά έγινε 21.100 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Στεφανίδης Δημήτρης.
Την ίδια μέρα έγινε και ο Μαραθώνιος στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Τσινίκου Δήμητρα (1η Ελληνίδα στον αγώνα), Χατζηγιάννης Γιώργος και Παπαγεωργίου Γιάννης. Στον ίδιο αγώνα αγωνίστηκε και ο Λαρισαίος μαραθωνοδρόμος αθλητής της ΑΕΛ Κακαρότζας Αντώνης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Τσινίκου Δήμητρα με την επίδοση που πέτυχε (3.26) κερδίζει μια θέση στις καλύτερες Ελληνίδες της χρονιάς, μένει μόνο να δούμε την επίσημη λίστα για να γνωρίζουμε και την ακριβή θέση.
Ακόμα στον 5ο Σύζαθλο στο Σειχ Σου Θεσσαλονίκης έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Καραγιαννίδης Χρήτσος, Καραμάνου Ελένη, Γιαννούλη Μαρία.
Την ίδια μέρα στον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Σβάρνας Γιώργος, Σβάρνας Τάσος, Σβάρνας Ηλίας, Λαδοπούλου Κατερίνα, Νυχτερίδας Γεώργιος.
Στον αγώνα των 5 χλμ έλαβαν μέρος οι Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος και Γουναρίδου Μαρία.