11/6/14

3ος αγώνας «Προφήτη Ηλία»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ «ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ»,
 Δ.Δ. ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 3ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ». ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΗΦΟΡΟΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΦΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΕΝΙ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 10 Π.Μ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ, ΣΤΟ 2.5, 5 & 7.5 ΧΛΜ. ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ κ. ΤΟΤΣΚΑ ΑΡΓΥΡΙΟ 
6977768852
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑΣ.
ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 15 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΚΤΕΝΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ