10/6/14

Οι συμμετοχές του Συλλόγου στις 8 Ιουνίου 2014

Οι αθλητές του Συλλόγου μας συμμετείχαν στο Alonissos Challenge.
Την Κυριακή 8 Ιουνίου η αγωνιστική δράση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ήταν πλούσια, καθώς οι αθλητές του έλαβαν μέρος σε αρκετούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. 
Συγκεκριμένα:

Στον 6ο Ζήσειο αγώνα 10 χιλιομέτρων που διεξήχθη στην Άνω Κώμη Κοζάνης, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής μας, Παπατζέλος Σταύρος.

Στον 3ο Ημιμαραθώνιο ‘Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη’ που έγινε στην καταπράσινη Σκιάθο, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής μας, Αντωνούλας Αθανάσιος.

Επίσης, την ίδια μέρα έγινε για ακόμη μια χρονιά το Alonissos Challenge. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει δύο αγώνες, τον πρώτο συνολικής απόστασης 30 χλμ και τον δεύτερο συνολικής απόστασης 10 χλμ. Στον αγώνα των 30 χλμ οι αθλητές του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς είναι οι: Νάτσης Νικόλαος (2ος στη γενική), Μεζίνης Οδυσσέας (3ος στην γενική) και Κουκουρίκης Κων/νος. Ενώ στον αγώνα των 10 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Γκουτζουρέλας Νίκος (3ος στη γενική) και Κασιωτάκης Αλέξανδρος. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι οι τρείς αθλητές μας που έτρεξαν στον αγώνα των 30 χλμ, Νάτσης Ν., Μεζίνης Ο. και Κουκουρίκης Κ., πήγαν στην Αλόννησο με κανό. Για την ακρίβεια, ξεκίνησαν από το Βόλο με τα κανό και στη συνέχεια πέρασαν από Σκιάθο και Σκόπελο, χωρίς στάση, για να καταλήξουν στην Αλόννησο όπου και έλαβαν επιτυχώς μέρος στον αγώνα τρεξίματος, συνολικής απόστασης 30 χλμ. 

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.