17/6/14

Παράδοση χρημάτων στο Ειδικό Εργαστήριο ατόμων με αναπηρία Κοζάνης από την ΕΟΣΛΜΑΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), αποτελείται πλέον από 54 συλλόγους-μέλη σε όλη την Ελλάδα.
Με την διοργάνωση των αγώνων, παράλληλα με την καλλιέργεια του αθλητισμού, ενισχύουμε τον εσωτερικό τουρισμό.
α)   Φωτίζουμε την ιστορική σημασία των μνημείων της χώρας μας.
β)   Αναδεικνύουμε και φέρνουμε σε επαφή τον κόσμο με την ομορφιά των διαφόρων περιοχών της χώρας.
γ)   Συμβάλουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη, συλλέγοντας χρήματα αγωνιζόμενοι, για ιδρύματα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Στα πλαίσια του τελευταίου αναφερθέντος η ομοσπονδία μας έχει συμφωνήσει με την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» η όποια εν συντομία είναι η εξής:

Ποσόν 5 €, που συγκεντρώνεται από την συμμετοχή των αθλητών μελών των συλλόγων της ομοσπονδίας στον Μαραθώνιο, αλλά και ποσό 2€ που συγκεντρώνεται από την συμμετοχή των αθλητών μελών των συλλόγων της ομοσπονδίας στον αγώνα 5 &10 χιλιομέτρων, θα παρακρατείται από την ομοσπονδία, η οποία θα το παραδίδει σε κοινωφελή ιδρύματα που έχουν ανάγκη και που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Για την υλοποίηση της συμφωνίας η Γενική συνέλευση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, που διεξήχθη 21/12/2013 αποφάσισε να διαθέσει στο ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στις εκδηλώσεις του 9ου Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Στα πλαίσια αυτά την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί, μικρή τελετή για την παράδοση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) κ. Νικόλαο Γούλα η επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στο ανωτέρω ίδρυμα βοηθώντας έτσι στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Στην τελετή θα παρευρίσκεται ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, που θα οργανώσει και την τελετή.

Καλούνται τα ΜΜΕ, οι τοπικοί φορείς, οι σύλλογοι της Βόρειας κυρίως Ελλάδας αλλά και οι πολίτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ